Spor İspanya Mesut'a ısınmaya başladı

İspanya Mesut'a ısınmaya başladı

Paylaş
İspanya Mesut'a ısınmaya başladı

Şampiyonlar Ligi'nde AC Milan'ı 2-0 yenen Real Madrid sahaya koyduğu futbolla İspanyol basınından beğeni toplarken, Mesut Özil'e de övgüler yağdırdı

Marca gazetesi, "Bir beyefendi takım, defensta mükemmel, hücumda durdurulamaz ve ortasahada üstün" ifadesini başlığına çıkardı. "Olağanüstü hazine gençlik, enerji dolu Madrid, yaşlı bir Milan’ı devirdi" diyen AS gazetesi de Real Madrid’in ilk 14 dakikada İtalyan takımının işini bitirdiğini yazdı.

Diğer İspanyol gazetelerinde ise maçla ilgili şu başlıklar atıldı: "El Pais ’Madrid, turboya geçiyor’, El Mundo ’Madrid, defanstaki hataları sonrasında 2 dakikada Milan’ın cezasını kesiyor’, ABC ’Daha aç bir Madrid, Milan’ı yıkıyor’."

REAL MADRİD MESUT'LA GÜLDÜ: 2-0

Mourinho, takımın iyi oynadığı anda bir teknik direktör olarak rahat olduğunu ve değişiklik yapmaya gerek olmadığını ifade ederek, "Marcelo, Özil veya Di Maria gibi çocuklar, Pirlo, Gattuso veya Ronaldinho gibi süper adamlara karşı oynadılar ve her anda duygusal kontrolu ellerinde tuttular.

Fizik ve kafa olarak sahada çok iyi bir cevap verdik. Çok iyi bir maç çıkardık, memnunum" değerlendirmesini yaptı.

"MESUT İYİ BİR JOKER"

Öte yandan, Real Madrid’in 2. golünü atan ve takımının birçok atağını organize eden isim olan Mesut Özil, İspanyol basınından büyük övgü aldı.

"Özil bir joker" diye yazan Marca gazetesi, "Her geçen maçta takıma çok daha entegre olmuş ve başaktörlüğü eline almaya başlamış gözüküyor. Topla buluştuğu anda sabit bir tehlike haline dönüşüyor.

Topsuz alanda da çalışıyor ve bu ona artı bir değer katıyor. Özil’i, Real Madrid ile 30. maçına çıktığı gün dünya çapında bir yıldız olarak görebiliriz" ifadelerini kullandı.

"KAKA İÇİN KÖTÜ HABER"

Mesut’un Real Madrid’de herşeyi çok hızlı öğrendiğini kaydeden AS gazetesi de, "Özil, halen Real Madrid için dışarıdan yama yapılmış bir futbolcu olarak gözüküyor. Ama şurası kesin ki Madrid onunla daha iyi.

Özil her zaman oyunun bir adım önünde. Mourinho’nun oluşturduğu ofensif oyun sistemine çok iyi karıştı. Özil, Madrid için çok iyi bir haber ama Kaka va Sergio Canales için değil!" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı