Tuncay Hoş İşler ters gidince
HABERİ PAYLAŞ

İşler ters gidince

Futbol tuhaf bir oyun... Her an her şey değişkenlik gösterebiliyor. 1-0 öndesiniz, rakip 10 kişi kalmış, her şey sizin lehinize. Ama bir anda işleriniz ters gidiyor, önce sayısal olarak üstün olduğunuz takımdan penaltı golü yiyorsunuz. Ardından hakemi kötü anlamda alkışlayan futbolcunuz ve hakeme ‘Bravo’ (!) diyen teknik direktörünüz oyundan ihraç ediliyor. Dün Bursaspor bunları yaşadı Eskişehir’de.

[[HAFTAYA]]

Türk futbolunda Anadolu’yu uyandırıp devrim yapan 2 genç teknik adamın takımları enfes bir gösteri sundu bizlere. İkisini de avuçlarımız patlayıncaya kadar alkışlıyoruz. Hele son bölümde adeta tenis maçı izler gibiydik. İki takım da beraberliğe razı değildi, kazanma yönünde hamleler yaparak canlarını dişlerine taktılar. Ama Eskişehirspor 2 kez, Bursaspor ise 1 kez direğe takıldı. Kaleciler de devleşince beraberlik kaçınılmaz oldu. Aslında maçın adil sonucu da buydu. İki takıma da sahadan eli boş ayrılmak yakışmazdı.

Haberin Devamı

Siftah yapan Altidore’a gelince. Sağ kanatta Ali Tandoğan’a çok yardım etti. Çünkü Eskişehir soldan çok yüklendi. Maçın başındaki klas çalımıyla da top tekniği hakkında bize önemli ipuçları verdi. Gelelim uslanmaz çocuğa. Batuhan, Stepanov’a dirsek atıp takımını 10 kişi bıraktı ve spor ahlakı yönünden sabıkalarına bir yenisini daha ekledi.

Kendine çeki düzen vermezsen Beşiktaş’tan sonra Eskişehir’de de barınamazsın. Seninle birlikte Türk futbolu da kaybeder. Bursaspor puan kaybına rağmen bol alternatifli kadrosuyla zirve yarışının içinde sonuna kadar var olacak. Düşünün 3 büyüklerin göz hapsinde olan Sercan ve Volkan kulübede oturuyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder