Gündem İşadamına çıplak seks tuzağı

İşadamına çıplak seks tuzağı

Paylaş
İşadamına çıplak seks tuzağı

Sakarya'da bir iş adamının yanına getirdikleri kadınla birlikte çıplak fotoğraflarını çekip, zorla senet imzalatan iki kişi yakalandı

Arifiye İlçesi Yukarı Kirazca Köyü’ndeki karavan üretimi yapan firmasına silahlı 7 kişinin geldiğini 2 kişinin elinde tabanca, 2 kişinin elinde de pompalı tüfekle kendisine 45 bin liralık 5 çek yazdırdıklarını, kendisine ait ruhsatlı Smiht Wesson marka tabanca ile yaklaşık 50 bin TL ile ziynet eşyasını aldıklarını ileri sürdü.

İşadamı, silahlı kişilerin ayrılırken silah zoru ile elbiselerini çıkartarak yanlarında bulunan kadın ile çırılçıplak fotoğraflarını çektikten sonra fabrikadan ayrıldıklarını söyleyince jandarma araştırma başlattı.

Jandarma, daha önce işadamı Ergün B.’yi tabanca ile yaraladığı da anlaşılan M.Y. ve arkadaşı M.G.’yi gözaltına aldı. Jandarmadaki ifadelerinde suçlamaları kabul etmeyen 2 şüpheli sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı.

Olaya karışan bir kişi aranırken işadamıyla birlikte çıplak fotoğraf çektirdiği öne sürülen kadının kimliği tespit edilemedi. Olayda çekildiği öne sürülen fotoğraflara da ulaşılamadı.

Zafer TOKUŞ/SAKARYA