Mine Ayman İş odaklı bir hafta
HABERİ PAYLAŞ

İş odaklı bir hafta

Merhaba, haftaya Ay’ın Başak burcundaki seyriyle oldukça iş odaklı ve çalışkan bir ruh hali ile başlıyoruz. Bu hafta detaylarla uğraşmak ve yarım kalan işleri tamamlamak için kendimizi oldukça motive olmuş hissedebiliriz. Pazartesi günü itibariyle Satürn gezegeni düzgün hareketine başladığı için, yavaş giden işlerimiz hızlanmaya ve hayata geçmeye başlayabilir, beklediğimiz iş haberleri gelebilir. 7 Şubat’tan beri geri harekette olan Satürn gezegeni, özellikle ikili ilişkilerimizde çok büyük sınavlar yaşamamıza sebep oldu. Bu süre içinde hayatımızdaki insanlar değişmiş olabilir, birçok insanı geride bırakmış olabiliriz. Hayatınızda kalan doğru insanlarla çok keyifli bir hafta geçirmenizi diliyorum.

25 Haziran Pazartesi & 26 Haziran Salı; Ay Başak burcunda hareket edeceği için özellikle burcu ya da yükseleni Başak, Boğa ve Oğlak olanlar kendilerini çok daha iyi hissedebilirler. Ay Başak’tayken detaylar daha önemli olur, her konuda oldukça titiz olabiliriz ve her şeyin mükemmel olmasını isteriz, bu yüzden bir şeyleri beğenmekte zorlanabiliriz. Aşırı eleştirel bir ruh halinde olabileceğimiz için ikili ilişkiler mesafeli olabilir. İş görüşmeleri için ise çok uygun bir gün olabilir, güzel anlaşmalar yapılabilir. Satürn gezegeni düzgün hareketine başladığı için, iş hayatımız hızlanabilir ve beklediğimiz haberler gelmeye başlayabilir. Ayrıca Salı günü itibariyle Merkür Aslan burcunda ilerlemeye başlayacak, daha çok kendimizi düşünecek ve her konuda öne çıkmak isteyeceğiz, keyif ve lüks hayatımızda çok önemli olacak.

Ay Başak’tayken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı eleştirel olmak.
*Kıskançlık ve kavgacılık.
*Mide ve hazımsızlık sorunları.
*İlişkilerde soğukluk.

Bu hafta, Pazartesi ve Salı günleri hayatımıza “sarı” ve “yeşil” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Başak’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

27 Haziran Çarşamba & 28 Haziran Perşembe; Ay Terazi burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Terazi, İkizler ve Kova olanlar kendilerini çok daha keyifli hissedebilirler. Ayrıca Venüs gezegeni de artık düzgün hareketine başladığı için ikili ilişkiler daha pozitif olabilir, aşk ve iş hayatı hareketlenmeye başlayabilir. Yeni bir işe ya da ilişkiye başlamayı düşünüyorsanız, çok doğru bir zamanda olabilirsiniz. Özellikle parayla ilgili hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz, beklediğiniz paralarınızı bu dönemde tahsil edebilirsiniz. Ay Terazi burcundayken Venüs’ün de İkizler burcunda düzgün harekete geçmesi, iletişimin oldukça hızlanacağına ve yeni insanlarla tanışıp güzel vakit geçirebileceğimize de bir işaret olabilir. Güzellik, sanat ve hukukla ilgili konular ön plana çıkabilir. Özellikle imajınızla ilgili bir değişiklik yapmak ve alışveriş yapmak istiyorsanız bu günleri değerlendirmenizde fayda olacak çünkü oldukça zevkli olacaksınız.

Ay Terazi’deyken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı lüks ve alışveriş tutkusu.
*Stres ve sinirlilik.
*Vücut hassas olur, enfeksiyonlara dikkat.

Bu hafta, Çarşamba ve Perşembe günleri hayatımıza “yeşil” ve “pembe” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Terazi’deyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

29 Haziran Cuma; Ay Akrep burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Akrep, Balık ve Yengeç olanlar kendilerini güçlü hissedebilirler. Ay Akrep’teyken her konuda daha tutkulu olunur, iddiamızı ve isteklerimizi ortaya koymak için harika bir gün olabilir. Hislerimiz de çok güçlü olacağı için içimize doğanlar gerçekleşebilir, ayrıca rüyalarımız çok önemli mesajlar verebilir. Özellikle aşkla ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir, kendinizi tutku dolu bir aşkın içinde bulabilirsiniz ya da kıskançlık ve kavga yüzünden ilişkinizde sorunlar yaşayabilirsiniz!

Haberin Devamı

Ay Akrep’teyken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı kıskançlık ve hırs.
*Sinirlilik ve kavgacılık.
*Cinsel hayata aşırı düşkünlük.

Bu hafta, Cuma ve Cumartesi günleri “yeşil”, “mavi” ya da “turkuaz” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Akrep’teyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder