Opr. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu İş dünyasının çalışkan karıncalarına öneriler
HABERİ PAYLAŞ

İş dünyasının çalışkan karıncalarına öneriler

Haberin Devamı

İş dünyasında her dem bakımlı olmak ve koşturmaca arasında zarif görünmek elinizde. Özellikle doğallığın ilk hedef olduğu gençleştirici tedaviler kış mevsiminde size iyi gelecek.

Sevgili kadınlar dikkat! Mimikleriniz sizi olduğundan sert gösterebilir!

İş dünyası zorlu, yorucu ve stresli bir dünya. İster istemez fiziki anlamda yoruluyoruz. Bu süreç kısa sürede yüzümüzde yorgun ve tükenmiş ifadelere dönüşüyor. İşte kış mevsiminde çok ilgi görecek ve bu sorunları giderecek birbirinden nefis uygulamalar var.

Bunlardan bir tanesi son dönemlerde severek uyguladığım özel Radiesse Mezoterapileri. Bunlar yüz bölgesinde hastanın kendi kolajenini aktifleyerek cilt kalitesini gençleştirmeye yarıyor. Böylece daha parlak ve berrak bir cilt elde ediyoruz. Yüzünüze gençliğin doğallığı geliyor.
Yine cilde tazelik veren diğer uygulama ise toksin uygulamalarıdır. Özellikle iş hayatında kadınlar aşırı mimiklenerek gereğinden fazla sert bir yüz ifadesine sahip oluyorlar. Bu agresif yüz ifadesi onları feminenlikten uzak bir noktaya taşıyor. Zaten büyük şehirde gerilimli anların eşlik ettiği hayatımızı bir de ifadelerimizle daha sertleştirmeye gerek yok. İşte buradan hareketle, sert ifadeleri yok ederek olması gerektiği kadar kadınsılığı toksin uygulamaları ve kırışıklık tedavileri ile başarıyla sonuçlandırıyoruz. Yani zarifliğinizi taşıyarak gençleşmek mümkün diyoruz.

Erkekler daha avantajlı ama...

Erkekler iş dünyasında biraz daha avantajlı çünkü güçlü mimik vermek onlar için iş dünyasında kabul edilebilir bir şey. Ancak yine de erkeklerdeki çok sert ifadeler onları yaşıtlarından daha olgun gösterebilir. Kullandığımız toksin uygulamaları ile bu ifadeleri hafifleterek, yaşıtlarınız ile karşılaştırıldığında sizi daha genç ve dinlenmiş bir yüze kavuşturabiliyoruz.

Nem, nem, nem

Yine her sezon revaçta olan Hyalüronik Asit nem uygulamaları şu ara tercih etmeniz gereken uygulamalar arasında olmalı. Cildinizin kaybettiği nemi geri kazanarak kışı rahat geçirebilirsiniz. Bunun için ne yapıyoruz? Kolajen uygulamaları ile yüzün yıllarla birlikte kaybettiği hacmi yerine koyarak restore ediyoruz.

Kim lekeleri sever ki?

Kimse lekeli bir yüzü sevmiyordur sanırım.
Özellikle kış ayları lekeli ciltler ya da ton farkı olan ciltlerin tedavisi için ideal zamanlar. Yüzlerindeki renk farklılıklarından kurtulmak isteyenlere kış mevsimini değerlendirmelerini öneriyorum. Eskiye göre artık leke tedavilerinde yüzde aşırı kızarıklık yaratmadan başarılı sonuçlar elde edebiliyoruz.

Cilt bakımına devam!

Cilt bakımı herkese önerdiğim destekleyici uygulamalardan. Cildinizi ister evde ister bir klinikte aylık olarak bakım uygulamaları ile ödüllendirmelisiniz. Ve bunu sadece kadınlar değil erkekler de tercih etmeli. Çünkü erkeklerin cildi sigara, alkol, zararlı ışınlar gibi pek çok dış etkenle yorulmakta. Kadınlar içinse makyaj ile oluşan yıpranmaları cilt bakımları ile hafifletebiliyoruz.
Bu arada yukarıdaki uygulamaların 2018’de çok tercih edileceğini belirtmem lazım. Ve son olarak, bu uygulamaların yanında yaza bol nemli ve sağlıklı bir ciltle girmek için su içmeyi lütfen ihmal etmeyin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder