Magazin İrem Derici'den Didem Şahin'e: Kameraları görünce kibarlaştı!

İrem Derici'den Didem Şahin'e: Kameraları görünce kibarlaştı!

Paylaş
İrem Derici'den Didem Şahin'e: Kameraları görünce kibarlaştı!

Sevgilisinin annesi Didem Şahin tarafından istenmeyen İrem Derici kayınvalide adayıyla ilk kez bir araya geldi. Didem Şahin'in kendisine 'İrem Hanım' demesine bozulan İrem Derici 'Kamerayı görünce kibarlaştı' dedi

Selami Şahin'in 50. Sanat Yılı konseri ilginç bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

Konserde Selami Şahin ile eşi Didem Şahin'in oğullarının aşk yaşamasını istemedikleri şarkıcı İrem Derici de vardı.

"HOROZUMU SALDIM, TAVUĞU OLAN DÜŞÜNSÜN" DEMİŞTİ


Didem Şahin ilişkinin ilk günlerinde 'Horozumu saldım çayıra, tavuğu olan düşünsün' diyerek bu aşka onay vermeyeceğini dile getirmişti. Aradan geçen zaman içerisinde İrem Derici ile Lider Şahin gönülsüz anneye nispet yaparcasına birbirlerine daha çok kenetlendi.

"HOŞ GELDİNİZ İREM HANIM"


Evlilik yolunda ilerleyen çift dün ilk kez bir aile etkinliğine katıldı. Derici ile kayınvalide adayı ilk kez aynı ortamda bulundu. Konser öncesi İrem Derici kameralar karşısında röportaj verirken arka sırasından geçen Didem Şahin'i görmezden geldi. Fakat Didem Şahin laf olmaması için bir hamle yaparak İrem'in kulağına doğru eğilip “Hoş geldiniz İrem Hanım” dedi. Derici de “Hoş bulduk efendim” şeklinde karşılık verdi.

"KAMERA AÇIKKEN KİBARLAŞIYOR İNSANLAR"


Fakat Didem Şahin uzaklaşır uzaklaşmaz kameralara dönerek “47 adet kamera açıkken saygılı oluyor, kibarlaşıyor insanlar” sözleriyle herkesi şoke etti.

"ALLAH MESUT ETSİN"


İrem Derici hakkındaki sorular karşısında Didem Şahin, “Bu akşam beraber olacağız. Biz küs değildik. Birazcık basın abartı. Altın Kelebek ödüllerine katılmadığım için böyle konuşuldu. Problem yok. Herkes kendi hayatını yaşıyor. Allah mesut etsin” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı