Bilim - Teknoloji iPhone 8 tasarımı iPhone 3G’ye benzeyebilir
Paylaş
iPhone 8 tasarımı iPhone 3G’ye benzeyebilir

Apple’ın 10. yıla özel olarak tasarladığı yeni iPhone modeli hakkında çeşitli iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. İşte iPhone 8 hakkındaki son detaylar

Teknoloji ve yazılım dünyasının öncü isimlerinden biri olan Apple, bu sene iPhone’un 10. Yılına özel yepyeni bir tasarım anlayışıyla kullanıcıların karşısına çıkacak.

APPLE 'HOME' TUŞUNU KALDIRABİLİR


Muhtemelen iPhone ile özdeşleşen home tuşunu telefondan kaldırarak işe başlayacak olan Cupertino merkezli şirketin nasıl bir tasarım üzerinde çalıştığı ise merak konusu. Şimdiye kadar iPhone 8 tasarımıyla ilgili birçok bilgi sızdırılmış olsa da bunların hiçbiri somut nitelik kazanmış değil.

Geçtiğimiz gün iPhone 8 tasarımıyla ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Bu iddiaya göre Apple, 10. Yıla özel olarak geliştirdiği yeni iPhone modelinde temel olarak ilk iPhone modellerini baz alacak.

iPHONE 3GS'E BENZEYEBİLİR


Son çıkan söylentilere göre yeni iPhone modeli düz hatlar yerine aynı iPhone 3GS’te olduğu gibi oval hatlara sahip olacak. Yani telefonu düz bir alana koyduğunuzda orta kısımdan kenarlara doğru yükselen bir kavis bulunacak.

Tabi ki bu söylentilerin de diğerleri gibi hiç bir dayanağının bulunmadığını söylememiz gerekiyor. Malum iPhone 8’in satışa sunulmasına daha çok uzun bir süre var. Belki Apple bile henüz yeni iPhone’nun tasarımı konusunda bazı noktalarda kararsız olabilir.
Galaxy S8 için bazı yeni görseller sızdırıldı

Haberin Devamı