Bilim - Teknoloji iOS 8'e hemen geçmenin yolu!
Paylaş
iOS 8'e hemen geçmenin yolu!

iOS 8'in yayınlanması için sonbaharı beklemek istemiyorsanız, işte izlemeniz gereken riskli yol!

iOS 8'in kararlı, final sürümü için yaz aylarını geçirmeniz gerekiyor. Ama çıkabilecek sorunları göze alacak kadar heyecanlıysanız, iOS 8'i Apple telefonunuza hemen şimdi yüklemenin bir yolu var.

iOS 8'e geçiş işlemlerine başlamadan önce, telefonunuzun tam bir yedeğini alın. İzleyebileceğiniz birkaç yol var.

Geliştiriciyseniz, Apple'ın Dev Center sayfasını açıp bir iOS 8 kopyasına sahip olabilirsiniz. Telefonunuzun arkasındaki model numarasına bakıp, ilgili bağlantıya tıklamanız yeterli.

Apple geliştiricisi değilseniz veya geliştirici olmak için ödemenize gereken 99 dolar size fazla geliyorsa, daha uygun fiyatlı seçenekleriniz var. Bu seçenekler, sonuçta yine size daha önce alınmış bir geliştirici hesabını sağlamaktan geçiyor. Bu yöntemin güvenilir olduğunu söyleyemeyiz, ama iOS 8'i mutlaka denemek istiyorsanız, işte yapmanız gerekenler.

Gotta Be Mobile'a göre bu konuda en güvenilir kaynaklardan bir tanesi IMZDL. Yazılımın beta sürümünü buradan indirebiliyorsunuz. Bunun ardından şu adımları gerçekleştirmeniz gerekiyor:

- Telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın ve iTunes'u açın.

- Cihaz penceresi açıkken Windows'ta Shift tuşunda, Mac'te ise Alt / option tuşunda basılı tutun ve Restore / Geri Yükle'ye tıklayın.

- İndirdiğiniz .ipsw dosyasını seçin.

- Yüklemeyi tamamladıktan sonra yedeğinizi geri yükleyin.

Hepsi bu kadar. Artık iOS 8'in geliştirilmekte olan sürümünü iPhone'unuzda kullanabileceksiniz.

Resimlerle: Android 4.4 KitKat'lı cep telefonları!

Kaynak: CHIP Online

Haberin Devamı