Bilim - Teknoloji iOS 8 eksik gelebilir!
Paylaş
iOS 8 eksik gelebilir!

Apple iOS 8'i tanıtmak için saatleri sayıyor ama beklenen en büyük yenilik, muhtemelen olmayacak!

Sa ya da çıkacaktı. Halen geliştirme aşamasında olan mekanik, bir iddiaya göre iOS 8'e, ancak yapılacak ikinci bir güncelleme ile eklenecek. iOS 8 indirmeye sunulduğunda, bu özelliğe sahip olmayacak.

Diğer taraftan benzeri bir mekaniğin Samsung'un TouchWiz'i içinde bulunması ve Windows Snap adı altında zaten Windows'ta kullanılması, Apple'ın konuya yönelmesinde bir diğer etken. York Times'ın teknoloji muhabiri Brian Chen'den gelen bir açıklamaya göreyse, Apple'ın peşinde olduğu multitasking mekaniği henüz hazır değil. Kendisi her ne kadar bu bilgiyi nereden aldığını ya da haberin kaynağını belirtmediyse de bu yeni özelliğin Worldwide Development Conference, yani WWDC'de, iOS 8 ile birlikte görücüye çıkmayacağını net bir şekilde dile getirdi.

Verilen bilgilere göre, Apple'ın yeni split-screen multitasking sistemi büyük ihtimalle iOS 8 işletim sistemi ile birlikte gelecek ama sistem içerisinde yer alması biraz daha vaki alacak. İkinci bir güncelleme ile sisteme gelmesi muhtemel olan multitasking özelliği, sonunda sadece Windows cihazların ya da Sa >CHIP Online

Haberin Devamı