Yaşam İnternette spor mümkün!

İnternette spor mümkün!

Paylaş
İnternette spor mümkün!

Kim demiş “İnternet tembelleştirir” diye… İnternette üzerinden özel programlarla spor yapıp sağlıklı kalmaya ne dersiniz?

Spor salonlarına gitmek için fırsat bulamayanlara müjde... Artık internet üzerinden spor eğitmenlerinin verdiği derslerle formda kalmak Gymoda ile çok kolay.

Haberin Devamı

Gymoda.com internet sitesi, spor salonlarına gitmek için vakti olmayanlara büyük bir imkan sunuyor. Türkiye’nin en deneyimli spor eğitmenlerinin “size özel” hazırladıkları egzersiz programlarına internet üzerinden takip ederek sağlıklı v eve fit bir vücuda sahip olmanızı sağlıyor.

Spor eğitmenlerinin eğitim videolarının bulunduğu Gymoda’da aynı zamanda size özel yardımcı beslenme bilgileri yer alıyor.

UYGUN PROGRAMI SEÇİN

Gymoda ayrıcalığından yararlanmak çok kolay. Gymoda.com internet sitesine giriyorsunuz. Gymoda.com’un spor eğitmenleri Mehmet Çetin, Erhan Ünal, Deniz Sisa, Sinem Doğu ve Tuğçe İnam’ın hazırladıkları eğlenceli ve dinamik “Kilo vermek”, “Vücut şekillendirmek, “Fit Cardio”,” Yoga”, “Pilates” ve “Extreme”spor eğitimlerinden size uygun olanını seçiyorsunuz.

Haberin Devamı

Dersleri bire bir takip edip uygulayarak sporunuzu internetin olduğu her yerde yapabiliyorsunuz. Üstelik Gymoda, ilk bir ay ücretsiz…