Eğitim - Kariyer İngilizce öğrenmek keyifli olacak

İngilizce öğrenmek keyifli olacak

Paylaş
İngilizce öğrenmek keyifli olacak

Dünyanın konuştuğu dil olan İngilizceyi öğrenmek sanıldığı kadar zor değil

Yanlış öğrenme teknikleri, uzun ve sıkıcı dersler, bitmek bilmeyen ödevler, gramer kalıplarına sıkışan sınavlar, yanlış telaffuz korkusuyla söylenemeyen sözcükler nedeniyle adeta bir travmaya dönüşen İngilizce korkusunu; İngiltere’de hiç zorlanmadan, ülkenin ve dostlukların keyfini çıkararak yenmek mümkün.

HAYATIN İÇİNDE ÖĞRENİN


Sınıflara sıkışarak öğrenilmeye çalışılan İngilizce bir müddet sonra ders ya da sıkıcı bir zorunluluktan öteye geçemiyor. Fakat yurt dışında, İngilizce’nin ana dil olarak konuşulduğu bir ülkede yabancı dil öğrenmek keyifle yapılacak bir aktivite olacaktır.

Çeşitli milletlerden arkadaş gruplarıyla yapılan sohbetlerde, konaklama yapılan ailelerin yanında gündelik konuşmalarla, sokakta adres sorarken markette alışveriş yaparken ya da yan masada oturan bir kişiyle iletişime girerek hayatın içinde İngilizce öğrenmek mümkün.

İngilizce öğrenmek için çıkılan yolda, geriye dönüp bakıldığında sadece İngilizce öğrenilmiş olunmayacak bunun yanı sıra kocaman bir dünyanın kapıları aralanarak yüksek bir farkındalık seviyesine de erişilecek.

Haberin Devamı