Ekonomi İngiliz hava yolu şirketinin kokpitinde alkol skandalı!

İngiliz hava yolu şirketinin kokpitinde alkol skandalı!

Paylaş
İngiliz hava yolu şirketinin kokpitinde alkol skandalı!

İngiltere merkezli Jet2 Havayolları'na ait uçuş sonrası kokpitte pilotun yanında bira olduğu iddia edildi. Amatör kamerayla çekilen olay sosyal medyada tepki topladı.

İngiltere merkezli Jet2 Havayolları'na ait uçuş sonrası kokpitte pilotun yanında bira olduğu iddia edildi. İddiaya göre; Alicante-Birmingham seferini gerçekleştiren Jet2 uçağının kokpit ekibi seferin tamamlanmasının ardından kokpit kapısını açtı. Yolcuların inişi sırasında bir yolcu kaptan pilotun hemen yanında bir bira kutusu fark etti. Telefonunu hazırlayan 59 yaşındaki Steve Lewis adındaki yolcu o anı görüntüledi. Skandal görüntü sosyal medyada paylaşılırken, pilotun uçuş sırasında alkol almasına tepki yağdı.

ŞİRKET KABUL ETMEDİ

Daha sonra görüntüyü Jet2 şirketine göndererek şikayet etti. Ancak Lewis'in iddiasına göre şirketten beklenmedik bir yanıt geldi. Jet2, Lewis'e gönderdiği yanıtta söz konusu uçağın kendi uçakları olmadığını ve uçuşun kendi şirketleriyle bağlantılı olmadığı için şikayeti dikkate almayacaklarını bildirdi. Lewis; 'kendi yaptığım uçuşta bana yalancı dediler. Yalan söylemekle suçlanıyorum. Alkolle uçuş yapan pilotun korunması doğru bir yaklaşım değil' dedi.

Haberin Devamı