Ekonomi İndirimi yaptı 700 milyonluk ev sattı

İndirimi yaptı 700 milyonluk ev sattı

Paylaş
İndirimi yaptı 700 milyonluk ev sattı

DAP Yapı, hemen teslim projelerinde yüzde 25’lik indirim yapıyor. Bu kampanya, 14 nisana kadar devam edecek.

Şirket yaptığı indirimler sayesinde 2017’nin ilk üç ayında 700 milyon liralık satış başarısına imza attı.

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, tarihi bir satış başarısı gerçekleştirdiklerini belirterek, “Konut almak isteyenler için tüm imkanları seferber ettik. Önce Validebağ Konakları’nı Emlak Konut GYO işbirliğiyle yarı fiyatına satışa sunduk. Talebe yetişemediğimiz için dolayı çadır kurduk ve müthiş bir ilgiyle karşılaştık. Çok yoğun bir talep gelince, diğer projelerimiz için de yeni kampanya hazırladık. 14 nisana kadar devam eden kampanyayla yüzde 25 indirim yaparak herkesin ev sahibi olmasını istedik” dedi.



BEYAZ YAKALI ARTIK MALTEPE’DE

Projeleriyle özellikle Maltepe ve Kartal’ın tanıtımına çok katkı sağladıklarını vurgulayan Ziya Yılmaz, “Eğitimli ve gelir düzeyi yüksek beyaz yaka nüfusun Maltepe’ye kaymasında etkili olduk. Bu düşüncemizin doğruluğunu İstanbul Üniversitesi (İÜ) İktisat Fakültesi’nin yürüttüğü ‘Mahallem İstanbul Projesi’ araştırmasının sonuçları da ortaya koydu” diye konuştu.

İŞTE İNDİRİMLİ REZİDANS VE OFİSLER

DAP Yapı’nın yüzde 25 indirim yaptığı projeler şöyle: Validebağ Konakları, Dalga Kule, Burgu Kule, Tango Kule, Vazo Kule, Adam Kule, Taksim Petek Residence, Teras Kule ve DAP Vadisi.

Haberin Devamı