Ekonomi Indesit Türkiye'de yeni pazarlama müdürü

Indesit Türkiye'de yeni pazarlama müdürü

Paylaş
Indesit Türkiye'de yeni pazarlama müdürü

Indesit Company, Türkiye yapılanmasını güçlendiriyor. Indesit Türkiye organizasyonuna Pazarlama Müdürü olarak Marco Falaschetti getirildi.

Türkiye pazarında hızla büyüyen ve 2010 yılı ikinci yarısı itibariyle yüzde 9’a ulaşan pazar payını orta vadede yüzde 15’e çıkarmayı hedefleyen Indesit Company, yeni bir kurumsal yapılanmaya gidiyor. Daha önce grupta farklı görevlerde bulunan Marco Falaschetti, Indesit Türkiye Pazarlama Müdürlüğü’ne getirilmeden önce İtalya’da Soğutucu Kategorisi Pazarlama Müdürü olarak görev yapıyordu.

Modena-Reggio Üniversitesi Mühendislik Fakültesi mezunu olan Marco Falaschetti, Finlandiya Tampere Teknoloji Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. 2002 yılından itibaren Indesit Company bünyesinde yer aldı ve sırasıyla Yedek Parça Satın Alma Koordinatörü, Pişirme Grubu Kategori Müdürü ve Soğutucu Kategorisi Pazarlama Müdürü olarak görev yaptı. Indesit Company’nin Türkiye pazarında hızlı büyüme hedeflerini gerçekleştirmek için Marco Falaschetti Indesit Türkiye Pazarlama Müdürü olarak göreve getirildi.

Evli ve bir kızı olan Marco Falaschetti anadili olan İtalyanca’nın yanı sıra akıcı seviyede İngilizce, orta düzeyde Fince ve temel düzeyde Fransızca bilgisine sahip.

Indesit Company Hakkında

Indesit Company, Avrupa’nın önde gelen solo ve ankastre ev aletleri (çamaşır makinesi, kurutma makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı, derin dondurucu, ocak, fırın ve davlumbaz) üreticilerinden biridir. İtalya, İngiltere ve Rusya gibi büyük marketlerde lider konumundadır. 1975 yılında kurulan ve 1987’den beri Milano Borsası’nda işlem gören Indesit Company 2009 yılında “2,6 milyar Avro” satış rakamına ulaştı. Indesit Company’nin dünya çapında 16 üretim tesisi (İtalya, Polonya, İngiltere, Rusya ve Türkiye) ve 16 bin çalışanı bulunuyor. Grubun ana markalarını Indesit, Hotpoint-Ariston ve Scholtes oluşturuyor.

BASIN BÜLTENİ

Haberin Devamı