Gündem İlköğretimde taciz skandalı

İlköğretimde taciz skandalı

Paylaş
İlköğretimde taciz skandalı

Beden Eğitimi öğretmeni 4 kız öğrenciyi tacizden tutuklandı

Samsun’un Canik İlçesi’nde görev yaptığı ilköğretim okulunda 4 kız öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla yakalama emriyle aranan Beden Eğitimi öğretmeni 43 yaşındaki Coskun C., teslim oldu. Coskun C., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı

Canik İlçesi'nde ilköğretim okulunda görev yapan Beden Eğitimi öğretmeni Coşkun C., iddiaya göre son sınıfta okuyan öğrencileri 14 yaşındaki S.Y., G.M.B., G.O. ve H.Ş.'ye iddiaya göre tacizde bulundu. Geçen mart ayında öğrencilerden S.Y.'nin tacizi ailesine söylemesiyle olay ortaya çıktı.

Ailelerin şikayeti üzerine öğretmen Coşkun C., tatile gitiği Antalya'da gözaltına alınarak Samsun'a getirildi. Sorgusundan sonra adliyeye sevk edilen Coşkun C., çıkarıldığı nöbetçi 2’inci Sulh Ceza Mahkemesi'nde suçlamaları kabul etmedi ve öğrencilerin kendisine iftira attığını söyledi.

Savcılıkta ifade veren kız öğrenciler ise Beden Eğitimi öğretmeni Coşkun C.’nin kendilerini soyunma odası ve okulun malzeme odasında taciz ettiğini ileri sürdü.

Haberin Devamı

SERBEST KALINCA İZİNİ KAYBETTİRDİ

Nöbetçi mahkeme öğretmen Coşkun C.'yi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakırken, Cumhuriyet Savcılığı da bu karara bir üst mahkeme olan Samsun 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ne itiraz etti. Samsun 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi bu itirazı haklı bularak öğretmen Coşkun C. için yakalama emri çıkardı.

Bu kararın ardından ortadan kaybolan öğretmen Coşkun C., polisin tüm aramalarına karşın yakalanamadı. Coşkun C., bugün akşam saatlerinde avukatıyla birlikte Samsun Adliye Sarayı’na gelerek Cumhuriyet Savcısına teslim oldu. Kimlik tespiti yapılan Coskun C. hakkındaki yakalama emri vicahiye çevrilerek tutuklandı ve cezaevine gönderildi.
Soruşturma kapsamında Cumhuriyet Savcısı’na ifade veren kız öğrenciler beden eğitimi öğretmeni olan Coşkun C.’nin kendilerini soyunma odası ve okulun malzeme odasında taciz ettiğini ileri sürdü.

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, (DHA)