Dr. Haydar Dümen İlkler kolay unutulmuyor
HABERİ PAYLAŞ

İlkler kolay unutulmuyor

Haberin Devamı

Hayatta ilkler kolay unutulmaz. İlk aşk, ilk ilişki böyledir. Mutluluğu bulduysanız, ayaklarınız yerden kesildiyse hep gülümseyerek hatırlarsınız. Ama zamanından önce yaşandıysa, hoşunuza gitmediyse sonsuza dek izi kalır, sizi üzer...

BÖYLE SORU YOK!

Otobüse binmeye korkuyorum

Otobüsteki kızla sevgili oldum. Bana arka koltuklarda sevişmek istediğini söylüyor. Otobüse binmeye korkuyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Kafayı yemeye başlamışsın, biraz gayret okurum. Sonra bizden yani psikiyatri uzmanlarından dokunulmazlık ‘Delidir, ne yapsa yeridir’ raporu alırsın. Rapor cepte, kapı gibi!!! Kız otobüste, o da 7 dünyanın prensesi. Gözleriyle gel gel işareti yapıyor. Gerisini kalemim yazamıyor. Bir aksilikte senin 1-2 kemiğin kırılıyor. Kız karakola götürülüyor, kara listeye alınıyor. Ne oldu şimdi? Kuş yuvaya kondu mu? Olmaz ki, otobüste de bu iş yapılmaz ki! Siz en iyisi, otobüste kaşla, gözle bakışla sevişerek idare edin.

İKİMİZ DE ÇOK YORULUYORUZ

27 yaşındayım. Kız arkadaşım ile ilişkide erken boşalıyorum. İkincide ise yarım saat geçiyor, boşalamıyorum. Çok yoruluyoruz. Bana yardım edin.

CEVAP

Olur değerli okurum, bal gibi olur. Bu bizim profesyonel, bilimsel, ailevi, mesleki, umut veren, öleni dirilten, diriyken kendisininkini ölü sanıp bizim başımızı derde sokan görevimizdir. Seninki sorun değil. Kalemi elimize alalım, ilk atışta numara helal sana. Sonra oturun koltuğa, dalın güncel politikaya... Türkiye’den girin Amerika’ya uğrayıverin, Ortadoğu ve Arabistan’ı unutmayın. Çay, kahveyi indirin mideye. Bakın saate, 3 saat mi olmuş? Doğru yatağa, her şey tıkır tıkır, kız keyfinden oynuyor şıkır şıkır, Hocanız da gülüyor kıkır kıkır.

Boşalırken zevk almıyorum

22 yaşındayım. Eskiden tabir-i caizse boşalmanın en güzel halini yaşardım. Şimdi zevk almıyorum. Yardım edin.

CEVAP

Aman ha! Timur ortalığı kasıp kavuruyor, Nasreddin Hoca kurmuş çadırını, ‘Ben Allah’ın temsilcisiyim’ diye çıkarmış adını. Timur’a anlatmışlar durumu. Timur “Madem ki Allahsın, öyleyse Gazal’ın gözünü aç (Gazal, Timur’un komutanı ve savaşta gözünü kaybeder) deyince Nasreddin Hoca, belinden yukarı hareketle “O yukarının işi, beni aşağıki kapılar ilgilendirir’ der. Timur kahkahayı basar, Akşehir talandan kurtulur. Okurum, ben de tabir-i caizse her konuya karışmam, ciddi konularda olayı hafife almam. Senin sorununu ciddi buluyorum, uzaktan bu işin içinden çıkamam.

Evliliği erteliyorum

31 yaşındayım, biraz kilom var. Cinsel organım 11 santim. Evlenmeyi düşünüyorum ama penisim yetersiz kalır diye hep erteliyorum. Bana ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, yeterli olacak. Kilo verir, kasık yağlarını eritirsen 2 santim daha penis o yağ içinden kurtulup kendini gösterecek. Bu da sana yetecek, mutluluğu sağlayacak.

Zarımı diktirecektim

21 yaşında kızım. 3 ay önce erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. 5 dakika sonra pembe renkli 2 damla kan geldi. Doktor “Küçük bir zedelenme var” dedi. Diktirmek istedim, gerek yokmuş. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili kızım, doktorun teşhisine katılıyorum. Normal koşullarda birleşme yaptığında kanayacaktır.

Adetim gecikti

22 yaşında kızım. Geçen ay erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. 2 gün sonra adet gördüm. Bu ay adetim gecikti. Acaba hamile kalmış olabilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, adetinin gecikmesi psikolojine bağlı. Yüzde 99 gebe kalmadın. Bu iş bilmece gibidir. Şimdilik rahat et. Ama 1 ay sonra adet görmezsen test yaptır.

Sertleşme uzun sürüyor

24 yaşındayım. Penisim 22 santim. İlişkiye girmek istediğim kadınlar rahatsız oluyor. Ereksiyon çok uzun sürüyor ve başım dönüyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, şimdilik idare edeceksin. Baş dönmesi penise gelen kanla ilgili olabilir. Kendine uygun bir eş bulduğunda ve de idareli kullanmayı öğrendiğinde sorunlar çözülecek.

Kızlara dayanamıyorum

17 yaşındayım. Kızları görünce aklıma hep cinsel ilişki geliyor. Kızlarda beni çeken ne?

CEVAP

Değerli okurum, kızlarda seni çeken, insan soyunun çoğalması için koyduğu kesin ve güçlü bir kural. Olmazsa olmaz. Kızlarla arkadaşlığın ileride olacak. Aceleci olma, biraz büyüyünce onlarla arkadaş olursun. Senin dersin, sorumluluğun falan yok mu? İyi bir avcı atış zamanını bekler. Boşa atılan kurşunlar avı da ürkütür ve kaçırır.

Acaba büyür mü?

21 yaşındayım. Penisim küçük, 13 santim. Bunu büyütmenin bir yolu var mı?

CEVAP

Değerli okurum, zaten büyümüş büyüyeceği kadar. Daha ne istiyorsun?

Nasıl memnun ederim?

24 yaşındayım, bekarım. Cinsel ilişkide geciktirici kullanmak zararlı mı? Bir de ilişki sırasında partnerimi nasıl memnun ederim?

CEVAP

Değerli okurum, partnerini memnun etmenin yolu onun ruhundan, beyninden ve teninden geçer. Geciktirici olarak kullandığın malzemelerin organik zararı olmaz. Sonuç alamıyorsan erken boşalmayı tedavi ettirirsin.

Neden isteksizim?

23 yaşında kadınım. Sevdiğim biriyle ilişki yaşadım, zevk aldım. Artık birlikte değiliz. Erkeklere karşı cinsel istek duymuyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, ilkinin tadı iyi gelmiş. Hayatta ilk yediğimiz yemeklerin tadını unutamıyoruz. Ama senin yanlışın aramaya devam etmek. Kendini sınava sokuyorsun. Aracağın şey dışarıda değil, kendi içinde. Hadi ruhuna biraz tatil ver.

Hamile mi?

20 yaşındayım. Kız arkadaşım da 19 yaşında. Sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Onun vajinasına çok az meni geldi. O akşam bana adet gördüğünü söyledi. Gebe kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, yok. Arkadaşın gebe değil. Ama dikkatli olun. Kadın cinsel organının üzerine birleşme olmadan meni akmış olsa bile gebe kalma ihtimali var.

O boşaldı...

Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. O dışarı boşaldı ama bana geldi. Hemen sildik. Sizce bir şey olmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, olmamıştır, olmayabilir. Şimdilik rahat et ama dikkatli olun.

Neden kalbim ağrıyor?

17 yaşındayım. Ne zaman aklıma cinsel ilişki gelse kalbim ağrıyor. Hiç ilişkiye girmedim. Sizce çok mastürbasyon yapmamdan mı?

CEVAP

Değerli okurum, insanlar acıkınca midede yanma olur. Seninki yüreğinden başlıyor. Yani sen içeride kendinle bir köşe kapmaca ya da körebe oynuyorsun. Herhalde alıştırdın kendini, mastürbasyon yapmak için bir bahane. ‘Kalbim ağrıyor, mastürbasyon yapayım şu ağrı geçsin’ diye bir düzen tutturmuşsun.

Çok utanıyorum

19 yaşındayım. 1 saat kadar mastürbasyon yapıyorum ama benden hiç sperm gelmiyor. Ne yapayım? Doktora gitmeye utanıyorum.

CEVAP

Değerli okurum, niye utanıyorsun? Sonunda 1-2 test belki ultrason tetkiti yapılacak. Sağlık ve mutluluk bu. Hemen doktora.

GÜNÜN SÖZÜ

Bilgiyle mayalanmış akılların maması ya kuru yada yanıktır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder