Dr. Haydar Dümen İlkinde mutluluk bekleme
HABERİ PAYLAŞ

İlkinde mutluluk bekleme

Haberin Devamı

Tecrübe her alanda gerekli. Cinsellikte de çok önemli. Çünkü ilk ilişki hem akıl hem de yürekte iz bırakıyor. İlk denemede başarılı olamazsanız kendinize kızmayın. Güvenli olmayan ortamlarda, tanımadığınız kişilerle cinselliğin sizi mutlu etmesini beklemeyin...

BÖYLE SORU YOK!

Kızları görünce şaha kalkıyor


22 yaşındayım, benim at yerinde durmuyor, kızları görünce şaha kalkıyor, ne olur yardım edin.

CEVAP

Şu dünyanın haline bak değerli okurum. Kiminiz şaha kalkıyor, kiminiz de yerinden kıpırdamıyor diye yakınırsınız. Şaha kalkanlar sahiplerinin bebeği yani annelerinin yaramaz çocukları gibidir. Nazlılara ise, el bebek gül bebek denir. Yardıma geliyorum, görev düşünce şaha kalkacak, diğer zamanlar uykuda kalacak desem yine isyanları oynarsın. Bizim yardımımız ata gem takmaya benzer. Gem ağzında, irade sende. Bana göre idareyi de iradeyi de ele almak istersin. Ben de ‘Alıp da kaçan mı?’ derim.

4 yıldır sertleşmiyor

29 yaşındayım, 4 yıldır sertleşme sorunu yaşıyorum. Birçok uzman doktora başvurdum. Testosteron hormonu düşük çıkıyor. İlaç tedavisi uygulandı, sonuç alamadım. Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum olay tek başına testosteron düzeyiyle yorumlanamaz. Öyle olsaydı erkeklerin cebinde hep testosteron preparatları olurdu. 4 yıl uzun. Şimdilik hormona dokunma. Üroloji uzmanına yeniden başvurmalısın. Organa gelen ve giden damarlar sorgulanmalı. Sağlam çıkarsa, derinlemesine başka araştırmalar yapılmalı ve de profesyonel psikolojik yardım alınmalı.

Makine neden çalışmıyor?

43 yaşındayım. 2 yıl önce benim makine çalışmama kararı aldı. 2 yıldır yerinden oynamadı. Bu yüzden eşimle aramız çok kötü. Piyasada satılan o haplardan kullansam bana faydası olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, öyle anlaşılıyor ki hap map nafile... Organ çıkmış emekliliğe gibi bir durum seziyorum. Aslında emekliliğini istemeyecek tek organdır. Çünkü partnerine hep borçludur. Borcunu ödemeyen iflas etmiş tüccar gibi boynu hep bükük, kadınını da umudu sönük bırakma. Bu yaşta dul kalmışlarınkine döndürme. Her günün umudu umut kuşunun da yemini eksik koyma. Organın zaten boynu bükük. Kadının da umutlarının sönük kalmaması için elinden geleni yapmalısın. En akıllısı bilimsel yoldan sapmamalısın.

Haftada bir kez ilişki normal mi?

3 aylık evli, 22 yaşındayım. Çok istekli olmama rağmen haftada 1 kez eşimle ilişkiye giriyoruz. Arkadaşlar günde 2’den bahsederken benim durumum normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, istekli değil misin? İştah bu. Sende de maşallah iştah bol. Ye yavrum ne soruyorsun? Elini, kaşığını ben mi tutuyorum? Haa!! İştahsızım deseydin o zaman düşünürdük.

İlk geceden çok korkuyor

Nişanlıyım. Yakında evleneceğiz. Nişanlım gerdek gecesi konusunda sıkıntılı. Çok korkuyor. Bu korkusunu nasıl yenebilir?

CEVAP

Değerli okurum, herkes korkar ilk geceden. Bu korkular denizinde o kadar çok korku sebebi var ki, insan nereye kulaç atacağını bilemez. Oysa o deniz, aslında mutluluk denizi olarak yaratılmış ve programlanmıştır. Asla büyütmeyin. Şunun şurasında iki sevgili evlenmişler, baş başa bir olay yaşayacaklar. O günlere daha zaman var. Olacağı zaman bilgi alırsınız.

Büyükleri beğeniyorum

17 yaşındayım. Gün içinde 8 kez mastürbasyon yapıyorum. Bir de kendimdem yaşça büyüklere ilgi duyuyorum, ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, herkes senin gibi davransa dünyanın çivisi çıkardı. Kendi dengeni kur. Çocukluktan adam olma yolunu tut. Hem zevkine bak, hem okulu bitir, hem iyi bir eş ve iyi bir baba ol.

Ya başarılı olmazsam?

22 yaşında, nişanlı kızım. İlişkiye girmeye korkuyorum. Kendimi hazır hissettiğimde 2-3 defa denedik ama sonradan istemedim. Tekrar denemek istiyorum ama bu sefer de başarılı olamazsam ciddi sorunlarımız olacak diye korkuyorum. Ne olur yardımcı olun.

CEVAP

Sevgili okurum, biraz cilve, biraz naz, biraz öpücük yüzmüş kuyruğuna getirmişsin. Eğer içindeki duygular öyle uygun görüyorsa gerdek gecesine kadar bekleyiver.

Nasıl anlarım?

22 yaşındayım, birkaç aydır kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. Sevgilimin zarının bozuk olup olmadığını nasıl anlarım?

CEVAP

Değerli okurum, lazım mı? Ne yapacaksın? Kız ne derse büyük oranda doğru söylüyordur, ona inan. Kesin kararı uzman görerek verir. Onu da önermiyorum.

Başım dertte

22 yaşındayım, hormonlarım sürekli çalışıyor. Sürekli mastürbasyon yapıyor, durmadan hayal kuruyorum. Doktora gidemiyorum, utanıyorum. Ne olur bana bir ilaç ismi verin. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, uzaktan ilaç verilmez. Yasaktır. Ve de zararlı olur. Her ilaç her bünyeye uymaz. Doktor da sorumluluk altına girer. Bunca yorgunluğun arasında böylesine cinsellik bana göre de hastalık. Ya tedavi ol ya da çelik gibi bir irade dizginini tak atının başına, çek yularını. Her şey senin elinde. Bunlar uzaktan müdahale ile düzeltilmez

Gözümü alamıyorum

18 yaşındayım. Haftada 5 kez mastürbasyon yapıyorum. Gözümü kızlardan alamıyorum. Hepsiyle yatmak istiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, haftada 5’i 3’e indir. Dışarıda kızlara insancıl, çaktırmadan bakmaya devam. Ama hepsiyle yatmaya gelince, işte o olmadı.

Esnek mi?

Sevgilimle defalarca birlikte olduk ama vajinasından kan gelmedi. Acaba kızlık zarı esnek mi?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarın esnek olabilir.

Kızlar benimle alay ediyorlar

19 yaşındayım, kızları çok arzuluyorum. Ama penisimin 13 santim olması buna engel. Alay konusu oluyorum. Çok zor durumdayım.

CEVAP

Değerli okurum, penisin normaldir. Anatomik ve matematiksel ve tabii cinsel olarak da normaldir. Şu santimetrelerden kurtulun da hep birlikte rahat edelim.

Nasıl uzatırım?

27 yaşındayım, 80 kiloyum. 1.73 boyundayım. Penis boyunu nerede ve ne şekilde uzattırabilirim? Bir de maliyeti ne kadar olur?

CEVAP

Değerli okurum, önce boyunu yazsaydın bu kadar lafa gerek kalmazdı. Ameliyatla 1-2 santim büyüyor. Aslında pek beklediğinizi bulamıyorsunuz. Ve de çok usta birine yaptırman gerekiyor.

Azaltmak istiyorum

19 yaşındayım. Her gün en az 1 kere mastürbasyon yapıyorum. Bunu azaltmaya çalışıyorum ama olmuyor. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, yor kendini. Sokağa çık, spor yap. Ailenin yardımına koş. Ellerine hakim ol. Geçerliliği nedir bilmiyorum ama biraz biber sür. Eğer dokununca penisini yakarsa bundan böyle mastürbasyona bulundu çare.

GÜNÜN SÖZÜ

Sevgi çiçek gibidir. Beslendikçe açılır, nefret katran gibidir, beslendikçe koyulaşır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder