Spor İlk yarının kralı Fenerbahçe

İlk yarının kralı Fenerbahçe

Paylaş
İlk yarının kralı Fenerbahçe

Süper Lig'in ilk yarısının kapanış maçında Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'u Güiza'nın 56. dakikada attığı golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı

Bu skorla Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig’in ilk yarısını 37 puanla lider olarak tamamladı. Trabzonspor ise 27 puanla 6. sırada kaldı.

DEVLET BAKANI ÖZAK DA İZLEDİ

Bordo-mavililer ile sarı-lacivertliler arasındaki karşılaşmayı, Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak da izledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Yomra'da yurt açılış törenine katılan Özak, Erdoğan'ı Trabzon Havalimanı'ndan uğurladıktan sonra maçı izlemek için stada gelerek protokol tribününde yerini aldı.

Rusya'nın Rubin Kazan takımında oynayan ve şampiyonluk yaşayan eski bordo-mavili futbolcu Gökdeniz Karadeniz de maçı izleyenler arasında yer aldı.

SADRİ ŞENER'DEN TEKKE MÜJDESİ

Trabzosnpor Kulübü Başkanı Sadri Şener Fatih Tekke transferi ile ilgili son açıklamayı yaptı. Şener, Fenerbahçe maçı öncesinde yaptığı açıklamada Zenit takımında oynayan Fatih Tekke ile 10 gün içerisinde anlaşacaklarını ve oyuncunun 2. devrede takımda olacağını söyledi.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dakika 5: Güiza’nın ceza alanı dışından şutunda, kaleci Onur’un son anda dokunduğu meşin yuvarlak, direğe çarparak oyun alanına döndü.

Dakika 9: Cristian’ın savunmanın arkasına gönderdiği topla buluşan Güiza’nın kaleci ile karşı karşıya kaldığı andaki vuruşunda, meşin yuvarlak Onur’da kaldı.

Dakika 21: Selçuk’un kullandığı serbest vuruşta yakın mesafedeki Egemen’in dokunamadığı top kaleci Volkan da kaldı.

Dakika 24: Serkan ile ver-kaç yaparak ceza yayı üzerinde topla buluşan Gabriç’in şutunda meşin yuvarlak az farkla auta gitti.

Dakika 33: Özer’in pasında ceza alanı içindeki Alex topu altı pas içerisindeki Güiza’ya aktardı. Bu futbolcu altı pas içinden kötü bir vuruşla meşin yuvarlağı üstün auta gönderdi.

Dakika 36: Güiza’nın pasında soldan ceza alanına hareketlenen Alex’in aşırtma vuruşunda, top üsten auta gitti. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

Dakika 46: Alanzinho, Umut’u gördü. Bu futbolcu meşin yuvarlağı Colman’a bıraktı. Arjantinli yıldız müsait pozisyonda topu dışarı gönderdi.

Dakika 56: Gökhan’ın kullandığı taç atışından gelen topu Alex kafayla indirdi, meşin yuvarlakla buluşan Güiza bu kez affetmedi, Fenerbahçe’yi öne geçirdi: 0-1.

Dakika 66: Gabric’in sol kanattan yaptığı ortaya ceza alanı içinde Umut kafayı vurdu, top üst direkten dışarı gitti.

Dakika 75: Serkan sağ kanattan ortaladı, Gabriç, Alanzinho’ya indirdi, Brezilyalı futbolcunun şutunda top direğin dibinden auta çıktı.

2

Haberin Devamı