Dünya İlk öpücük sonu oldu

İlk öpücük sonu oldu

Paylaş
İlk öpücük sonu oldu

İngiltere'de 18 yaşında bir üniversite öğrencisi ilk kez biriyle öpüştükten dakikalar sonra yaşamını yitirdi

İngiltere'de 18 yaşındaki Jemma Benjamin, bir gece birlikte dışarı çıktığı üniversiteden arkadaşı 21 yaşındaki Daniel Ross ile öpüştükten dakikalar sonra aniden öldü.

Jemma'nın, nadir görülen ani yetişkin ölümü sendromu (SADS) olarak adlandıran ani rahatsızlık nedeniyle yaşamını yitirdiği açıklandı.

Daniel ve Jemma, üç aydır tanışıyordu. Aralarında cinsel bir ilişki yoktu. Birbirlerini haftada birkaç kez görüyorlardı.

Haberin Devamı

Daniel sağlık ekipleri gelene kadar Jemma'yı ilk yardım yöntemleriyle kurtarmaya çalıştı, ama başarılı olamadı.

"GÖZKAPAKLARI ANİDEN DÜŞMEYE BAŞLADI"

Daniel, "Bir şeyler yemek için bir bara gidiyorduk ve sonra unuttuğum kredi kartımı almak için eve döndük. Konuşuyorduk ve girişte öpüşmeye başladık. Mutfağa gittik ve sonra oturma odasına geçtik.

Jemma koltuğa oturdu. Gözkapakları aniden düşmeye başladı, sonra ağzı köpürmeye başladı ve yığıldı. Annesini arayıp sarası olup olmadığını sordum. Yığılmıştı ve bilincini yitirmişti" diye anlattı.

İlk yardım ekipleri geldiğinde genç kız yaşamını yitirmişti. Uzun mesafe yüzücüsü ve hokey oyuncusu Jemma'nın atletik ve sağlıklı bir yapısı olduğu, ama yaklaşan sınavlar nedeniyle stresli olduğu belirtildi.

Haberin Devamı