Mehmet Coşkundeniz İlişkiniz bas bas bağırıyor
HABERİ PAYLAŞ

İlişkiniz bas bas bağırıyor

Haberin Devamı

Bazen ilişkiniz “Ben bitiyorum” diye çığlık atar ama duymazsınız. Kendinizi ilişkinin rahatlığına kaptırmışsınızdır ve her şeyin yolunda gittiğini sanıyorsunuzdur. Oysa ilişkiniz çığlık atıyordur. Bakın nasıl...

DUY BENİ!: Sevgiliniz konuşurken siz başka şeylerle ilgileniyorsunuz. Oysa bir ilişkide paylaşımın en önemli noktasıdır konuşmak. Bir düşünün bakalım, en son ne zaman adamakıllı sohbet ettiniz? En iyisi akşam televizyonu kapatın ve yüz yüze sohbet edin.

GÖR BENİ!: O sizin sevgiliniz ve siz onun yüzüne dahi bakmıyorsunuz. Oysa bakmalısınız. Hem de taa gözlerinin içine. Sizin için güzel şeyler giyiyor, saçının şeklini değiştiriyor. Ama bir türlü fark ettiremiyor. Sevgilinizi görmezden gelmeye devam ederseniz elinizden kaçırırsınız. O da gidip kendini fark edecek, kendisini görecek biriyle birlikte olur. E hakkı değil mi?

HİSSET BENİ!: Aranızdaki en güçlü bağdır duygular. Kıymetini bilmelisiniz. Her şeyden önce duygularınızı ona açıklamaktan çekinmeyin. Onun ne hissettiğini de anlamaya çalışın. Kendinizi zaman zaman onun yerine koyun. Siz bir çiftsiniz.

ANLA BENİ!: İlişkileri bitme noktasına gelmiş insanlar hep aynı şeyi söyler: Beni anlamıyor... Hoşgörülü olmalısınız. Ve elbette sabırlı olmalısınız. İnsan bazen kendini bile anlayamıyor. Bir başkasını anlayabilmek ise gerçekten uzun zaman alabiliyor.

ÖNEMSE BENİ!: İlişkiniz kişilik yarıştırma arenası değildir. Her zaman sevgilinizin fikrini almalısınız. Aksi takdirde sevgiliniz önemsenmediğini düşünür. O sizin dünyadaki en önemli varlığınız. Öyleyse bunu ona hissettirin.

SEV BENİ!: Sevdiğinizi mutlaka ve her fırsatta göstermelisiniz. Günde bin kez “Seni seviyorum” deseniz bile, merak etmeyin sözcükler değerini kaybetmez. Üstelik sadece söylemeniz yetmez. Hareketleriniz de önemli. Sürpriz yapın, size sürpriz yapmasına izin verin. Şefkatli ve anlayışlı olun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder