Yaşam İlişkilerin düşmanı

İlişkilerin düşmanı

Paylaş
İlişkilerin düşmanı

POSTA gazetesinde başlayan yazı dizisinde, istatistiklere göre evliliklerin en büyük düşmanı olan 'ihanet' masaya yatırılıyor...

Türkiye İstatistik Kurumu'nun verilerine göre; 2009'da 114 bin 612 çift boşandı. Her 3 boşanmadan biri de aldatma yüzünden oldu.

Bu verilerden yola çıkarak evliliklerin en büyük düşmanının ihanet olduğunu söyleyebiliriz. Sadece evliliklerde değil, ilişkilerde de en büyük sorun ihanet.

İhanet ortaya çıktığı zaman yapılacak iki şey vardır. Ya ayrılırsınız ya da affeder devam edersiniz. Yani aslında ortaya çıkması bir şekilde olayın sonuçlandığını gösterir.

DAHA DA KÖTÜSÜ, ŞÜPHEYLE YAŞAMAK

İhanetin anlaşılmasından daha kötüsü, bu şüpheyle yaşamaktır. Karı-kocanın ya da sevgililerin sürekli birbirinden şüphe duyması, her an aldatılacakmış gibi yaşaması psikolojilerini bozar. Ne evliliğe ne de ilişkilerine konsantre olabilirler.

Haberin Devamı

Bu yazı dizisinde aldatmanın tüm detaylarını incelemeye çalıştım.

'Neden aldatırız?' sorusunun cevabından 'Aldatan bir daha aldatır mı?' sorusunun cevabına kadar bu konuyla ilgili her şeyi bulabileceksiniz.

BİZE YAZIN

Ayrıca bu yazı dizisinde sizin yaşadıklarınıza da yer vermek istiyorum. Deneyimlerinizi, şüphelerinizi, sorularınızı bana yazın. Bu sayfalarda sorularınızı yanıtlamaya çalışacağım.

İşte mail adresim: mehmet.coskundeniz@posta.com.tr