Dr. Haydar Dümen İlişkiden sonra başım döndü AIDS miyim?
HABERİ PAYLAŞ

İlişkiden sonra başım döndü AIDS miyim?

Haberin Devamı

Erkekler cinsellik söz konusu olunca skor, sayı, santimetre derdine düşüyor, kaliteyi, kadının zevk almasını hemen ikinci plana itiyor. Bazen kadınlar da sayılara fazla takılıyor, cinsel birleşme sayısını beğenmiyor, daha fazlasını istiyor. Hanımlar, haftada 2 idealdir, eşinizi çok zorlamayın, yıllar geçer, erkek yorulur. Eliniz boş kalırsınız

GÜNÜN SORULARI

Dünyam kızlardan ibaret

27 yaşındayım, bekarım. Karşı cinse çok düşkünüm. Bir partnerim olduğunda yetinmeyip ikincisini hayal ediyorum. Bütün dünyam kızlardan ibaret. Ne olur çare bulun. RUMUZ : Ş I P S E V D İ CEVAP Bulacaklar değerli okurum bulacaklar da, benim verdiğim donelerin birleştirilip kesinlik kazanması için yıllara gerek varmış. Bu konuyu kiminle konuştuğumu söyleyeyim. Senin için geleceğe yönelik zaman tünelinin belgelerinden derledim. Evliliğinin 10’uncu yılında kilo almışsın, sevgili eşin dertli. İki çocukla çıkış yolları kapalı. Buna da “Kader...!” diyor. İkinci 10 yılında seni tanıyana aşk olsun. Eve dama giriyorsun. Adın ‘Çapkın sihirbaz’a çıkmış. Paran da bol. Her şeyin var ama evde mutluluk sıfırın altında donuyor. Artık çocuklar da ne nedir, ne değildir anlamaya başlamışlar. Üçüncü 10 yılında penis isyan etmiş, bu işten elini ayağını çekmiş. Aklıma çok şeyler geliyor da en çok da beni hatırlıyorsun. “Aaah Haydar Hocam hayatta olsaydı, o benim derdime çare bulurdu” düşüncesine öylesine kendini kaptırmışsın ki, her şeyde bir hayır vardır diye mezarımı ziyarete geliyorsun. O gün benim gördüklerim bunlar. Resmin ise: Ürkek, suratından düşen bin parça, sinirli bir hava. Her neyse bunları da yaşadıklarının bedeline sayıver değerli okurum. Hayat hesapları bazen hızlı, bazen böyle aheste aheste çıkıyor. Bedeller böyle ödeniyor.



İlişkiden sonra başım döndü AIDS miyim?

16 yaşındayım. 4 arkadaş tatile gittik. Orada bir hayat kadınıyla birlikte oldum ama korunmadım. İlişkiye girdikten 1 saat sonra başım dönmeye başladı. Acaba ben AIDS mi oldum?

CEVAP Değerli ve de sevgili okurum, naz, evham, hâlâ gece ve yabancı ortam korkuları rüyanda bile seni rahat bırakmıyor. Karnın ağrısa kanser, başın ağrısa ur, ishal olsan kolera... Aklına hep böyle korkutucu şeyler geliyor. Sebep de annen. Seni büyütürken “Bak akşam hava kararmadan eve dön. Sokakta dikkat et, başına bir şeyler gelmesin. Her şeyi yeme ki zehirlenmeyesin” derdi. Biraz ateşin yükselse hemen doktora telefon, başa buz koymalar derken ‘Yağmur yağdı böyle oldu’ hesabından kurtulmak için sen delikanlılığa, yiğitliğe adım attın. Böylece milli formayı giydin, erkekler sınıfına geçtin... İyi kötü ‘oldu da bitti’ derken ve “Ben artık kendimi kanıtladım” diye gururlanırken şimdi nereden çıktı bu baş dönmesi? Kalp hızlanmış, renk sarımtırak, yüz beyazlaşıyor gibi. Ağız kurumuş, sanki adımlarına bile hakim değilsin... Beyin bilgisayarın durumunu taradı. Bu olsa olsa AIDS’tir kararını verdi. Genelevlerde AIDS’li kadın yok. Ama olsaydı ve de bulaşsaydı aylar, yıllar sonra sana “Ben geldim” haberini verirdi. Bu hastalık körfezden ateşlenince yarım saat sonra Bağdat’a düşen füze değil ki yavrum! Niye korkuyorsun erkek ol!



Penisim kısa

16 yaşındayım. Penisim çok kısa. Kızlardan çekiniyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP
Sevgili okurum, 16 yaşındasın. Kızlara ne zaman nasıl gösteriyorsun? Kısalığına kızlar mı yoksa sen mi karar vereceksin? Yoksa tıp bilimi mi? Bir de şunun ereksiyon halindeki santimini yazıverseydin.



Kocam cinsellikten sürekli kaçıyor

7 yıllık evli kadınım. Haftada 3-4 kez ilişki yaşarken son 2 yılda bu sayı haftada 2’ye düştü. Eşim cinsellikten kaçıyor. Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP Sevgili okurum, eşine hak ver, üzerine gitme. O kendi bildiğini okusun. Hem beden hem cinsel sağlığını korusun. Sen haftada 3-4’ten neden düştük 2’ye diyorsun. Haftada 2, yılda 104, vallahi iyidir. İyinin iyisi, kitabın da önerisi budur. Erkeğin iradeli. Bol keseden gitse, 5-10 yıl sonra da depo bitse. İşte o zaman yandı gülüm keten helva. Sakın fazla sayılara dalma, ileride de eli boş kalma.



Zararı var mı?

19 yaşındayım. Penisim büyük. Ondan şikayetim yok ama kalınlığı da çok. Acaba bir zararı olur mu?

CEVAP Değerli okurum, yapılacak bir şey yok. Uygun bir kadın bulduğunda her şey iyi olacak ve mutlu sona erecek. Umarım o kadını bulmanda şansın yaver gider.



Büyüyünce düzelir mi?

14 yaşındayım. Penisim ereksiyon halinde dik duruyor. Yani ben ona bakıyorum, o da bana bakıyor. Büyüyünce düzelir mi?

CEVAP Sevgili yavrum, düzelir mi bilmem? Demek ki yüzüne bakıyor, seni tanımaya çalışıyor. Sadık bir kul gibi emirlerini bekliyor. Peki sen niye şikayet ediyorsun? Hele büyü bakalım. Evlendiğinde sorun yaşıyorsan çözüm çantada keklik.



Eşim ilişkiye girmek istemiyor

1.5 yıldır evli kadınım. Eşim 27, ben 24 yaşındayım. Ben istersem hafta 2, ona bırakırsam 10 günde bir ilişkiye giriyoruz. Haftada 3-4 kere ilişkiye girmek, cinsel hayatımızı renklendirmek istiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, eşin cinsellik konusunda mat renkler kullanıyor. Buna onun duygusallığı, senin kırgınlıkların, bilinçaltına itilmiş bazı düş kırıklıkları neden olabilir. Asıl önemlisi eşinin cinsel kimliği böyle programlanmış galiba. Senden eşini keşfetmeni istiyorum. Onun bilinçaltına inebilsen diyorum. Bedenini keşfet ve neden hoşlandığını öğren. Yani fantezileri doğru yerinde kullanın.



Midem bulanıyor

23 yaşında, 1 yıllık evli kadınım. Evlendiğimizde eşimle 2 ay ilişkiye giremedik. Zamanla korkumu yendim. Şimdi ilişkiden sonra sancım oluyor, midem bulanıyor. Bu geçer mi?

CEVAP Değerli okurum, istem dışı vajina kasların kasılıyor, acıyı o yüzden duyuyorsun. Mide bulantın da acı korkusundan, kendini bu işe hazırlayamamandan kaynaklanıyor. Beyin ya da beden kabul etmiyor, itiyor. Sanıyorum yardım alman gerekecek. Ama unutma zaman lehine işleyecek.



Neden kan geldi?

25 yaşındayım. Haftada 4-5 kez mastürbasyon yapıyorum. Son yaptığımda kan geldi. Ne yapmalıyım?

CEVAP Sevgili okurum, zorladın. Zorlarsa olur. Bunun ne gereği ve anlamı vardı. Onu çözmek lazım. Yani bir ruhsal açlık mı iradesizlik mi? Hadi biraz kendini topla. Arada da mastürbasyonunu yap.



Erken boşalıyorum

Kız arkadaşım ve ben 18 yaşındayız. Daha önceki ilişkilerimde sorun yoktu ama sevgilimle ilişkiye girdiğim anda boşalıyorum. Erken boşalmanın sebebi nedir?

CEVAP Değerli okurum, erken boşalmanın sebebi kendinsin. Sistem dışı sinir sisteminin koşullanmasıdır. Heyecanlar da bunu provoke eder. Bence iyi olmuş. Bir süre daha kızların canını yakma. İleride erken boşalma sorununu çözeriz, dert etme.



Kız mıyım, değil miyim?

16 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla çoğu kez birlikte olduk ama kan gelmedi. 2 ay adet görmedim. Test yaptım, negatif çıktı. Acaba ben kız mıyım, değil miyim?

CEVAP Sevgili okurum, kızlık zarın orada duruyor. Kızlık zarına göre kızsın. Aslında artık kadınsın. Daha ne olacak ki? Birleşmeler kötü, gebelik testleri de bu işin KDV’si gibi. Soru: Kız mıyım, kadın mıyım? Hadi bakalım bunun yanıtını sen ver.



Kendimi kaybediyorum

16 yaşındayım. İlişkiye girmedim ama çok istekliyim. Gün aşırı 3 kez mastürbasyon yapıyorum ve kendimi kaybediyorum. Penisimde eğrilik başladı. Acaba bu durum ileride bana sorun yaratır mı?

CEVAP Sevgili okurum, bu tehlikeli yollarda günün birinde mutlaka ayağın kayacaktır. Gün aşırı desen ‘olabilir’ diyeceğim. Penis eğriliği de belki bünyenin zorlanmasından oldu. Çocuksun, büyü aklını başına topla. Önünde 60 yıl var.

GÜNÜN SÖZÜ

Onur, aşkın altında serilen paspas değildir. H.D.

12

Sıradaki haber yükleniyor...
holder