Magazin 'İlham kaynağım yırtıcı kuşlar'

'İlham kaynağım yırtıcı kuşlar'

Paylaş
'İlham kaynağım yırtıcı kuşlar'

'Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun rolüne hazırlanırken ilginç bir yöntem bulmuş. Belgesel kanallarındaki yırtıcı kuşların dünyasını izleyip katil bakışını yakalamış. Memati'ye atmacalar ilham vermiş

‘HAYVANLAR ALEMİNİ İZLİYORUM’

Haberin Devamı

‘Kurtlar Vadisi’nin Memati’si Gürkan Uygun, Kanaltürk’teki ‘Orada Neler Oluyor’da dizisi ve rolüyle ilgili çarpıcı açıkmalarda bulundu. Gürkan Uygun “Memati’nin o katil bakışını yakalamak için National Geography ve Discovery Channel’daki belgesellerde yırtıcı kuşların bakışlarını izledim. Katil bakışlarım onlardan geliyor. Özellikle atmacalar bana yardımcı oldu. Yuvaya gelişlerini, sese karşı tepkilerini neredeyse ezberledim” dedi. Gürkan Uygun sözlerine şöyle devam etti: Bazen kendimi TV’de izlerken ‘Şiddetin dozunu kaçırdım mı?’ diye düşünüyorum. Sokağa çıkınca yanıma gelip “Ellerine sağlık abi. İyi temizledin” diyorlar, şaşırıyorum.

‘AYDA BİR KEZ KÖYE KAÇIYORUZ’

Sürekli Memati gibi dolaşmanın arada bir dengesini bozduğunu söyleyen Gürkan Uygun “Bu yüzden ayda bir kez ailemi ve en yakın arkadaşım Rıdvan Dilmen’i alıp İzmit-Değirmendere’deki köyüme gidiyoruz. Orada sakinleşip geri dönüyoruz” dedi. Gürkan Uygun’un tek şikayeti; takımı Beşiktaş’ın maçlarına 3 yıldır gidememek. Gürkan Uygun “En son maça 2007’de gittim. Tribünler ‘Memati hakemin topuğuna sık’ diye bağırmaya başladı. O kadar utandım ve sıkıldım ki bir daha maça gidemez oldum” şeklinde konuştu. Gürkan Uygun “5 yıl içinde dizide kaç kişiyi öldürdünüz?” sorusunu da şöyle cevapladı: Tam 300 kişiyi indirdim. Öldür öldür bitmiyor!

Haberin Devamı