Dr. Haydar Dümen İlgisini çekmeye çalışın
HABERİ PAYLAŞ

İlgisini çekmeye çalışın

Haberin Devamı

Pek çok kadın, eşinin yorgunluğunu bahane edip kendisini reddettiğinden yakınıyor. Hanımlar, erkeği zorlayarak cinselliği yaşayamazsınız. Eşinizin ilgisini üzerinize çekin ki cinsel hayatınız renklensin, mutlu olun.

BÖYLE SORU YOK!

Benim uçak çakıldı 19 yaşındayım, ilk tecrübemi yaşamak istedim. Benim uçak kalkışa geçti ama çakıldı. Yıkıldım. Ne yapayım?

CEVAP

Delikanlı, her gencin başına gelen bir olaydan söz ediyorsun. Uçak çakılmasın da ne yapsın? Pisti ilk kez görüyorsun. Zaten paniktesin. Ya başaramazsam diye yüreğin hop hop ediyor. Kadın sana küçümser bakıyor. “Al işte” diye uçağın yönetimini sana bırakıyor. Sen ki uçağı rüyanda bile görmemişsin, gaz pedalı yerine alarm düğmesine basmışsın. Böylece içini dışını karartmışsın. Organ doğruyu yapmış, ne haliniz varsa görün diye sağır kulağının üzerine yatmış. 2 yıl bekle, uçağın dönüşecek jete, umutları katletme.

Büyük diye kız korkuyor

25 yaşındayım. Penisim çok büyük, kız korkuyor, ilişkiye giremiyoruz. Haftada 25-30 kez mastürbasyon yapıyorum. Bunun zararı olur mu?

CEVAP

Evet muhterem okurum. Günde 3-4 kez mastürbasyon ancak cinsel aykırılıktan, irade zaafından kaynaklanır. Bir adım ötesi mastürbatör kimliktir. Bu sözlerimi yabana atma, girdiğin çıkmaz sokakta boşuna debelenme, büyük müyük derken sanırım müstakbel eşin seninkini görmeden evleneceksiniz. Yoksa durumunuz meyvesiz kavak ağacına bakar gibi olur. Bu nedenle mastürbasyonu haftada 3’e indirmeli, sonra iradenle işbirliğine girmelisin. Yeter ki sen sözümüze evet de, biz de dermansız iradene biraz ivme kazandırarak deh diyelim.

Erkekler hep peşimde

23 yaşında kızım. Erkekler peşimi bırakmıyor ama ben onlarla cinselliği yaşamayı istemiyorum. Ne yapayım?

CEVAP

İsteme sevgili okurum. Anan, baban, 7 sülalenden biri bile istemediğine göre, sen istesen de oy çokluğuna göre yoluna devam et. Cinsellik etinde, kemiğinde ve ruhunda yapılanmış, kasaya kilitlenmiş bir servet gibi. Ancak bu böyle diye sırtüstü yatıp ekmeği babadan, yemeği anadan bekleme. Okuyorsan diplomanı al. Çalışıyorsun meslek ve iş sahibi ol. Boş gezenin boş kalfası isen, ne kadar da dirensen bir boşluk ayağını kaydıracaktır. Bu da erkek düzenin bir kuralıdır. Bu nedenle kazadan kurtulursan elde ettiklerin koltuk değneklerin olacaktır.

Kız hamile mi?

21 yaşındayım, kız arkadaşım var. O bakire. Sevişirken onun vajinasının üzerine boşaldım. Acaba hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, kalır. Penisindeki spermler kuyruklu torpidolar gibidir. Hareket halinde vajinanın kapısından içeri süzülerek yumurtayı yakalarsa işte gebelik oluştu.

Sevgilim çok isteksiz

23 yaşında kızım. Erkek arkadaşım cinsel ilişki konusunda çok isteksiz. Bu da benim canımı sıkıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değiştir o zaman sevgili yavrum. Ruhunun, bedeninin sevebileceği ve uzun yıllar birlikte olabileceğin biriyle aşkını yaşa.

Söz veriyorum ama...

17 yaşında kızım. Evde yalnız kalınca mastürbasyon yapıyorum. Yapınca da pişman oluyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Sevgili kızım, iradeni kullanıp mücadeleni sürdür ama kendinle sert kavgaya girme. Unutma ikisi de senin malındır. İkisine de ihtiyacın var. İkisini de kırıp küstürme. Biraz da oluruna bırak. Sanırım 6 ayın sonunda bir de bakarsın ki mastürbasyonu azaltmışsın. Ben öyle düşünüyorum.

Karım neden istemiyor?

3 yıllık evli, 1 çocuk babasıyım. Eşimle ilk 1 yıl haftada en az 4 kez ilişkiye giriyorduk. 3-4 aydır çok isteksiz. Haftada 1 kez bile ilişki istemiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kadını rahat bırak. Haftada 1’e razı ol. Ama kadınının seni istemesi için duygularını üzerine düşmeden, ilgini özgürlük haklarını yok etmeden göster. Ona sadece cinsel değil, insan olarak sevildiğinin güvencesini ver. 6 ay ya da 1 yıl içinde ritminizi kazanabilirsiniz.

Eşim beni reddediyor

32 yaşında kadınım. 3 yıl önce evlendik. Kocamı hep arzuluyorum ama eşim bazen yorgun olduğunu söylüyor, reddediyor. Çok üzülüyorum. Doktora gitsek mi?

CEVAP

Sevgili okurum, kadınlar, erkekleri bitmez tükenmez enerji küpü sanıyorlar. O küp ağzına kadar suyla dolu. Aç musluğu bardak bardak iç, kapat. Ertesi gün yine aynı şey. Kadınlar bitmez tükenmez bir enerjiye sahiptir. Ama erkek için bu olay kimilerinde büyük bir karabasana dönüşür. Çünkü onun söz dinlemeyen bir organı var. Adamın üzerine çok gitme. Sen biraz frene bas. Eşin de gaza bassın. Zorlayarak değil, binbir yoldan birini kullanıp harekete geçir.

Annelik hayalmiş

19 yaşında kızım. Günde 3-4 kez mastürbasyon yapıyorum. Bana evlenince anne olamayacağımı söylediler. Acaba bu doğru mu? Yaptığım zararlı mı?

CEVAP

Sevgili okurum, anne olacaksın, hiç merak etme. Ama kızım, mastürbasyona alışınca klitoris orgazmından vajinal orgazma geçemeyebilirsin. Evlilikte sorun olur. Hadi şunu haftada 3’e indiriver.

Tam sertleşmiyor

22 yaşındayım. 1.63 boyundayım ve 68 kiloyum. Hiç cinsel deneyimim olmadı. Penisim tam olarak sertleşmiyor. 8 ay sonra evleniyorum. Acil yardım istiyorum.

CEVAP

Değerli okurum, kilon fazla. Penisin normal. Ama evlilik gibi çok önemli bir yapılanmaya adım atarken kendini tanı. Bir üroloji uzmanı arkadaşımıza git. Yoluna aydınlık ve bilinçli gir.

Cinsel organım acıyor

19 yaşındayım. Mastürbasyon yaparken penisim acıyor. Sizce neden olabilir? Piyasadaki geciktirici haplar işe yarar mı?

CEVAP

Değerli okurum, penisini zorlamadan mastürbasyon yap. Ağrılar sürerse idrar tahlili gerekebilir. Peniste kireçlenme de olabilir. Geciktiricilere ihtiyacın yok. Evlendiğinde, geciktirici alacağın zaman onu sana hekim vermeli. Yanlış şeyler yapmayın.

Yatakta kalıyorum

23 yaşındayım, kız arkadaşım var. Biz cinselliği yaşadık. Ben artık istemiyorum. Kızı görünce istiyorum ama aynı yatakta yatarken hiçbir şey olmuyor. Ben bu kızı çok seviyorum. Acaba bu yüzden mi?

CEVAP

Değerli okurum,

1) Dediğin gibi çok seviyorsun.

2) Çok heyecanlısın.

3) Emri vakileri sevmiyorsun.

4) Ya istediğim performansı gösteremem diye kendini sorguluyor, adrenalin deşarjı yaptırıyorsun.

5) Kadının zorlaması itici oluyor.

6) Keyfi öyle istiyor.

Ne yapalım? Acele etme, sabırlı ol. Ortada bir sorun yok.

Zararı olur mu?

16 yaşındayım. Ben çok mastürbasyon yapıyorum. Gelecekte bana zararı olur mu?

CEVAP

Yapma ula. Azalt biraz. Haftada 2 kere neyine yetmiyor? Bırak kemiklerin gelişsin. Derslerin ilerlesin, ruhun da kaliteyi yakalasın.

Kısır olur muyum?

17 yaşındayım. Yaklaşık 2 yıldır mastürbasyon yapıyorum. İleride kısır olur muyum?

CEVAP

Değerli okurum, merak etme olmazsın ama haftada 3’ten fazlasını yapma.

GÜNÜN SÖZÜ

Kendini çok akıllı sananlar en çok zarar görenlerdir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder