Dünya İkizlerini samuray kılıcıyla doğradı

İkizlerini samuray kılıcıyla doğradı

Paylaş
İkizlerini samuray kılıcıyla doğradı

ABD'de bir anne üç yaşındaki ikiz kızlarını bir samuray kılıcıyla öldürmekle suçlanıyor

Polis, 28 yaşındaki Moniva McCarrick'in üç yaşındaki ikiz kızları Lily ve Tori'yi öldürüp, kurtarmak için gelenlerin girişini engellemek amacıyla cesetlerini California'daki apartman dairesinin kapısına yasladığını ve daireyi ateşe vererek intihar etmeye çalıştığını düşünüyor.

KARNINI DEFALARCA DEŞMİŞ

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri boğazını keserek intihar etmeye çalışmış olan McCarrick'i kızların cesetlerinin yanında buldu. Polis, kızlardan birinin başının neredeyse kesilmiş olduğunu, diğerinin ise karın bölgesinden defalarca bıçaklandığını belirtti.

İntihar girişimi başarısız olan kadın hastaneye kaldırıldı. Hastaneden çıktıktan sonra cinayet suçlamasıyla mahkemeye çıkarılacak.

Yangın sırasında komşular eve girmeye çalışırken, üçüncü kattaki dairenin bir penceresinden girmeyi başaran Andre Douglas adlı komşu, samuray kılıcının yerde gördüğünü belirterek, "Koridorda kanlı bir Katana tarzı Japon savaş kılıcı ile bir şişe hap vardı" diye konuştu.

Kadının cinayetleri neden işlediği ve intihara neden kalkıştığı henüz bilinmiyor. Polis ikizlerin 38 yaşındaki babası Michael Ball'a ulaşmaya çalışıyor.

Daha önce uyuşturucu kullanmaktan tutuklandığı belirtilen McCarrick'in müebbet hapis cezasına çarptırılabileceği belirtiliyor.

Haberin Devamı