Gündem İki yılda ikinci kez tecavüze uğradı

İki yılda ikinci kez tecavüze uğradı

Paylaş
İki yılda ikinci kez tecavüze uğradı

Muğla'nın Kavaklıdere İlçesi'ne bağlı Çamlıyurt Köyü'nde, 50 yaşındaki M.K., 15 yaşındaki F.K.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla jandarma tarafından gözaltına alındı

Kavaklıdere Orman İşletme Müdürlüğü'nde yangın söndürme işçisi olarak çalışan evli, 3 çocuk, 4 torun sahibi M.K., aynı işyerinde kesim işçisi olarak çalışan arkadaşı 30 yaşındaki Fikret S.'yi, geçen Çarşamba günü kahveye okey oynamaya davet etti.

Fikret S.'nin gelmesinden bir süre sonra M.K., işi çıktığını söyleyip, yerine başka arkadaşını oturtup, kahveden ayrıldı. İddiaya göre Fikret S.'nin kapatılan Çamlıyurt Köyü İlköğretim Okulu Lojmanı'ndaki evine gitti.

Fikret S.'nin imam nikahlı eşi F.K.'yi dışarı çağırıp, M.K, tecavüz etti. Kahveden dönen Fikret S., ne olduğunu sorduğu eşi F.K., korkup eşine yaşadıklarını anlatamadı.

M.K.'nın dün de kendisine tacavüz etmesi üzerine F.K., dayamayıp, yaşadıklarını eşine anlattı. Bunun üzerine Fikret S., jandarmaya giderek M.K.'dan şikayetçi oldu.

Jandarmanın ifadesine başvurduğu F.K., sağlık muayenesi için Yatağan Devlet Hastanesi'ne gönderilirken, M.K., evinde yakalanıp, gözaltına alındı. M.K., işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Ancak tecavüz olayının ardından üç gün geçmesi nedeniyle tecavüzün kesin olarak gerçekleşip gerçekleşmediğinin tespiti için F.K.'nin sperm lekeleri bulunan iç çamaşırı ile M.K.'nın kan ve sperm örneklerinin incelenmek üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

F.K., iki yıl önce Yatağan'ın Çakırlar Köyü'ndeki evlerinde rahatsızlanınca kaldırıldığı hastanede 8 aylık hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Bunun üzerine F.K., amcasının oğlu 22 yaşındaki A.K.'nin kendisine tecavüz ettiğini ileri sürmüştü.

Gözaltına alınan A.K.'nin ifadesi üzerine M.K. da yakalanmıştı. Adliyeye sevk edilen her iki zanlı da tutuklanmıştı. F.K., bir erkek bebek dünyaya getirmişti.

Cavİt YILDIRIM/Muğla (DHA)