Bilim - Teknoloji İki kat hızlı bir telefon da Motorola'dan
Paylaş
İki kat hızlı bir telefon da Motorola'dan

Android ile adeta yeniden doğan Motorola, bu alana yatırım yapmaya devam ediyor. Firmanın son bombası ise çift çekirdekli işlemcisi sınırları zorlayan bir akıllı telefon oldu!

Amerika'lı akıllı telefon üreticisi Motorola, Android işletim sistemi ile donattığı akıllı telefonlarında günün en yeni özelliklerini kullanmaktan geri durmuyor. CES 2011'e tablet bilgisayarları ile damga vuran Motorola, hatırlanacağı gibi bu cihazlarında NVIDIA'nın TEGRA 2 mimarisine yer vermişti.

Haberin Devamı

Firma cephesinden şimdi de Tegra 2 kullanan yepyeni bir akıllı telefon haberi geldi. Henüz resmi olarak doğrulanmayan cihazın özellikleri bir yüksek. Görünüş olarak ise alışıldık Droid çizgisinin dışına çıkılmadığı dikkatlerden kaçmıyor.

Motorola Droid X2 olarak adlandırılan akıllı telefonun bilinen diğer özellikleri ise şu şekilde: NVIDA Tegra 2 çift çekirdekli 1GHz'lik işlemci 1GB RAM QHD LCD ekran. 540x960 piksel çözünürlük 10.2Mbps'e kadar HSPA (4G bulunmuyor) 8 megapiksel çözünürlüğünde arka kamera (görüntülü konuşma için ön kamera mevcut değil) Android 2.2 Froyo işletim sistemi Yeni Moto Blur arayüzü FM Radyo, GPS, Wi-Fi

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.