Faik Gürses İki facia
HABERİ PAYLAŞ

İki facia

Hüseyin Fidan’ın durduğu yer Alanzinho’dan bile ilerde. Yani Trabzonsporlu futbolcunun durumu ofsayt filan değil. Asıl ofsaytta kalan yardımcı hakem. Çünkü kuralı bilmiyor. Tolga Özkalfa ise haftanın bir başka berbatı idi. Ozan’ı atamadı. Düdük çalmadığı halde atış kullandırdı. Toraman’ın penaltısını yedi. Haa bir de Yunus Yıldırım var. Makukula az daha dövecekti hakemimizi!!! TFF, MHK’nın bir dediğini iki etmiyor. Son gelen psikolog da bu durumu gördükten sonra çıldırmıştır herhalde.

SAYIN HOCAM

Haberin Devamı

Sivok, Ferrari ve Bobo’nun dışındaki yabancıları ne yaparsan yap sana kimse bir şey demez. Bir de yerli olarak geçinen Kızılderililer var. Onları da yolla. Bu takımı geçen yıl küllerinden varettin. Varsın bu sene de gönderdiklerin ile yanlış yap!

GÜNEŞİN SÖYLEDİKLERİ

Ankaragücü ve Denizli galibiyetleri ile hemen Şenol Güneş’i doldur-boşalta getirenlere hocanın Fener maçından sonraki yanıtı çok güzel oldu: “Şu anki oyun kalitemiz, maçı çevirecek cinsten değildi.” Gerçek bir Trabzonspor tarifi yaptığın için teşekkürler. Haddini bilmek budur.

GÜİZA

Önce Ankaragücü, sonra Trabzon’a attığı goller sıradan vuruşlar değil. Hani şu TV’de hakem yanlışını görmek için al ileri ver geri yapılıyor ya. Bir de İspanyol futbolcunun bu iki vuruşunu ilerigeri yapın da nasıl gol oluyormuş izleyin.

BU PAZAR TV BAŞINDA OLUN

Yeni yılda binlerce akülü iskemle bekleyecek olanlara yardım eli uzatabilmeniz için bir fırsat daha var önünüzde. Omurilik Felçilileri Derneği için TRT 1’i izlemeniz kafi. Saat 16.00’da TV başında olun ya 3430’a boş mesaj atın ya da hali vakti yerinde olanlar 2 bin 300 TL’lik akülü iskemle bağışı için kolları sıvasın. Bu yılbaşı bundan büyük sevap olamaz. Ulusça bu kampanya için seferber olalım.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder