Türkiye (Son Dakika) İETT açıkladı! O otobüs şoförü kovuldu

İETT açıkladı! O otobüs şoförü kovuldu

Paylaş
İETT açıkladı! O otobüs şoförü kovuldu

İstanbul'da bir şoförün, tartıştığı kadın yolcunun üzerine yürüyüp bağırdığı görüntüler sosyal medyada büyük tepki toplamıştı. Görüntülerdeki şoförün sertifikasına el konup trafiğe çıkışının engelleneceği belirtildi

Eminönü-Yeşilpınar hattında çalışan bir otobüs şoförü, kendisi dikkatli araç kullanması konusunda uyaran, kucağında bebekli kadın yolcunun üzerine yürüdü. Videoya kaydedilen anlar bir vatandaş tarafından sosyal medyada paylaşılırken, İETT şoför hakkında soruşturma açıldığı duyurdu.

İETT: PERSONELİN SERTİFİKASINA EL KONULDU


Beyaz Masa’ya gelen şikayet üzerine İETT harekete geçti. ‘İETT Destek’ isimli sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, özel halk otobüsünün şoförünün sertifikasına el konulduğu ve trafiğe çıkmasının engelleneceği’ bildirildi. İETT ayrıca olayla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi.

KADININ ÜZERİNE YÜRÜMÜŞTÜ


İddiaya göre olay dün öğlen saatlerinde Eminönü-Yeşilpınar hattında Özel Halk Otobüsü’nde yaşandı. Seyir halindeyken bir başkasına kızan otobüs şoförü aracı sert kullanmaya başladı ve hızla viraja girdi. Bir kadın, kucağındaki bebeğin kafasını demire vurduğu iddiasıyla şoföre uyarıda bulunuldu. Yolcunun uyarısının ardından otobüs şoförü aracı durdurarak kadın ile tartışmaya başladı. Adamın kadının üzerine yürümesi ise bir başka vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

İşte o görüntüler:

Haberin Devamı