Magazin İçerde 35. Bölüm Fragmanı | Sarp intikam yemini ediyor!

İçerde 35. Bölüm Fragmanı | Sarp intikam yemini ediyor!

Paylaş
İçerde 35. Bölüm Fragmanı | Sarp intikam yemini ediyor!

Show TV'nin Ay Yapım imzalı dizisi "İçerde"nin 35. bölüm tanıtımı yayınlandı

İÇERDE 34. BÖLÜM ÖZET
Sarp ve Mert’in nefes kesen, unutulmaz düellosunda iki taraf da kaçmayı başardı. Sarp, düşmenin etkisiyle hastaneye kaldırılırken, bu esnada Celal boş durmayıp Füsun’u kaçırttı. Korktuğu başına gelen Mert, Celal’e Füsun’a karşılık Sarp’ın hayatını teklif etti. Füsun’un, Mert’le olan yüzleşmesi ekran başındakilere duygusal anlar yaşatırken, Celal ile Mert arasındaki pazarlıktan habersiz olan Sarp, Mert ile birlikte annesini kurtarmak için harekete geçti. Sarp, annesini kurtardı ama Celal’in tuzağına düşmekten kurtulamadı.



Silahların konuştuğu ve Celal’in Sarp’ı, Mert’in öldürmesini istediği dakikalar heyecanı ve gerilimi doruk noktasına taşırken, bu büyük hesaplaşmanın şoke edici anı Yusuf Müdür’ün, Celal tarafından vurularak hayatını kaybettiği dakikalar oldu. Sarp’ın öldüğünü sanan Yusuf Müdür’ün, onun yaşadığını fark ettikten sonra hayata gözlerini yumduğu an izleyicileri gözyaşlarına boğdu.

İÇERDE 35. BÖLÜM FRAGMAN 1
"İçerde"nin 35. bölüm tanıtımı yayınlandı. Sarp’ın “Yusuf Müdür’le uzun zamandır gizli görevde çalışıyorum, akademide müdürüme silah çekmem, hapis yatmam hepsi planın bir parçasıydı" dediği fakat kimseyi polis olduğuna inandıramadığı; Coşkun’un Celal’e silah çektiği heyecan dolu tanıtım izleyenlerde merak uyandırdı.



SARP’IN İNTİKAM YEMİNİ!
Sarp’ın polislerden kaçtığını öğrenen Celal’in öfkeden deliye döndüğü; Sarp’ın “şimdi hepsi bu yaptıklarının cezasını çekecek, yataklarında hepsi korkuyla titreyecek” dediği heyecan dolu tanıtım izleyenlerde merak uyandırdı.

İÇERDE 35. BÖLÜM FRAGMAN 2






Haberin Devamı