Magazin İbo, Mahsun'a nasıl köpürdü?

İbo, Mahsun'a nasıl köpürdü?

Paylaş
İbo, Mahsun'a nasıl köpürdü?

Mahsun Kırmızıgül'ün son filminde İbrahim Tatlıses'i oynatmak istediği iddia edildi. Ünlü türkücü bu iddiaya sert cevap verdi

Beyaz Melek, Güneşi Gördüm ve New York’ta Beş Minare gibi filmlerle adından söz ettiren Mahsun Kırmızıgül’ün, bu sefer de ‘Halepçe Katliamı’nın filmini çekmek istediği öne sürüldü.

Yoğun bir hazırlık çalışması başlattığı söylenen Kırmızıgül’ün filmde Saddam Hüseyin rolünde ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’i oynatmak istediği iddia edildi. Ancak Tatlıses kendisine ulaşan bu iddialara oldukça sert cevap verdi. Tatlıses “Bana böyle bir teklif getirmeye ne akılları ne de güçleri var” diye konuştu.

Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür’ün köşesine taşıdığı bu iddia sanat çevrelerinde şaşkınlıkla karşılandı. Mahsun Kırmızıgül ile İbrahim Tatlıses’in yıllardır konuşmadıklarına dikkati çeken iki ünlüye yakın çevreler “Kırmızıgül’ün Halepçe katliamı ile ilgili projesi olabilir. Ancak Tatlıses’e Saddam rolünü teklif etmesi çok zayıf, hatta imkansız bir ihtimal. Ne Mahsun böyle bir teklifi yapar, ne de Tatlıses kabul eder” görüşünde birleşiyor.

Haberin Devamı