Spor İBB filede lider

İBB filede lider

Paylaş
İBB filede lider

Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi'nde 9. hafta maçları tamamlanırken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi liderliğini sürdürüyor

Ligde 23 puanla lider İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ardından 22 puan ve averajla Fenerbahçe 2’nci, Arkas Spor ise yine 22 puan ve averajla 3. sırada yer alıyor.

Ligde bu hafta tam 3 derbi maç yapıldı. İstanbul’da Beşiktaş, konuk ettiği Fenerbahçe’ye 3-1 yenildi. Haftanın zorlu geçmesi beklenen 2 Ankara derbisi ise 3-0’lık sürpriz sonuçlarla tamamlandı.

Ankara’daki ilk derbi maçta SGK, Maliye Milli Pilli Piyango’yu 3-0 yendi. Can ile İspanyol Guilermo Falasca’nın sakatlıkları nedeniyle blokta ve hücumda ara sıra sıkıntı yaşanan takımda Finli pasör Arto Hanni, ekibini iyi yöneterek galibiyete ulaşmayı başardı.

Diğer Ankara derbisinde ise Ziraat Bankası, Halk Bankası’nı 3-0 yendi. Halk Bankası’nda özellikle Kanadalı pasör Jeremy Wilcohx, Kemal ve ABD’li Evan Patak’da konsantrasyon eksikliği görülürken, takım bir türlü organize olamadı. Bunlara Sinan’ın hücumlarda yaptığı hatalar da eklenince yenilgi kaçınılmaz oldu.

9. HAFTANIN SONUÇLARI

SGK-Maliye Milli Piyango: 3-0
Ziraat Bankası-Halk Bankası: 3-0
Beşiktaş-Fenerbahçe: 1-3
Galatasaray-İstanbul Büyükşehir Belediyesi: 1-3
Kastamonu Bozkurt Belediye-Konya Diltaş Eğitim Kurumu: 3-2
Tokat Belediyesi Plevnespor-Arkas Spor: 0-3

10. HAFTA PROGRAMI

Konya Diltaş Eğitim Kurumu-Beşiktaş (Konya Atatürk)
Halk Bankası-Galatasaray (Selim Sırrı Tarcan)
Maliye Milli Piyango-Tokat Belediyesi Plevnespor (Selim Sırrı Tarcan)
İstanbul Büyükşehir Belediyesi-SGK (Haldun Akbaş)
Arkas Spor-Kastamonu Bozkurt Belediye (İzmir Atatürk)
Fenerbahçe-Ziraat Bankası (TVF 50. Yıl)

Haberin Devamı