Ekonomi Hyundai'de indirim fırsatı!

Hyundai'de indirim fırsatı!

Paylaş
Hyundai'de indirim fırsatı!

Hyundai'de indirim fırsatı!

Hyundai’nin 31 Aralık’a kadar 1600 cc’ye kadar motor hacmine sahip olan tüm modelleri için ÖTV oranını yüzde 25’e sabitleyecek şekilde indirim olanağı sunduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Hyundai’den yapılan yazılı açıklamada Hyundai’nin, önemli bir kampanya ile herkesi otomobil sahibi yapmayı hedeflediği belirtilerek, şöyle denildi:

"Hyundai, 31 Aralık 2009’a kadar 1600 cc’ye kadar motor hacmine sahip olan tüm modelleri için ÖTV oranını yüzde 25’e sabitleyecek şekilde indirimler sunuyor. Yani 1600 cc’ye kadar motor hacmine sahip olan araçlarda şu an ÖTV oranı yüzde 37 olduğu için, aradaki 12 puanlık farkı Hyundai karşılamış oluyor.
Hatta Hyundai, bu indirimler sayesinde Eylül ayında yüzde 27 seviyesinde olan ÖTV oranından bile daha da avantajlı bir fırsat sunarak herkesin yeni yıla harika bir Hyundai modeliyle girmesini ve Hyundai güvenliğini uzun yıllar boyunca yaşamasını hedefliyor.
Ayrıca Hyundai’nin 1600 cc’den yüksek motor hacmine sahip binek otomobillerinde ve hafif ticari araçlarında da her modele özel olarak peşin alım indirim imkanı da veriliyor."

Haberin Devamı