Yaşam Hyundai Genesis Coupe ile tanıştık

Hyundai Genesis Coupe ile tanıştık

Paylaş
Hyundai Genesis Coupe ile tanıştık

Hyundai Genesis Coupe ile tanıştık

Hyundai’nin Eylül ayı sonunda yapılan Paris Otomobil Fuarı’nda ilk kez dünyaya tanıttığı ix20 ve Avrupa için özel versiyonu geliştirilen Genesis Coupe, İstanbul Auto Show 2010’da da Türk tüketicileriyle buluştu ve iki araç da fuarla birlikte satışa sunuldu.

Haberin Devamı

Hyundai’nin bir çok ödül kazanan modeli Genesis Sport Sedan’ın arkadan itişli şasisi üzerine geliştirilen Genesis Coupe’yi ise Avrupa’da ilk kez Türk tüketicisi kullanma ayrıcalığına sahip oluyor.

Hyundai’nin diğer bir yeniliği olan yeni nesil B-Segmenti MPV (Multi Purpose Vehicle – Çok Amaçlı Araç) modeli "ix20", bulunduğu segmentin "kutu" formlu tasarım alışkanlığından uzaklaşarak markanın modern ve yenilikçi tasarım anlayışı doğrultusunda daha dinamik iç-dış görünümle ve güçleri 77 ile 125 PS arasında değişen dört farklı motor seçeneğiyle yollara çıkmaya başladı.

Hyundai standında, aralarında Türkiye’de üretilen i20 Troy ve Accent Era’nın olduğu zengin binek otomobil yelpazesindeki i10, i30, i30 CW, Sonata, Genesis, ix55, ix35 ve Santa Fe gibi modellerden oluşan toplam 14 adet araç sergileniyor.

Haberin Devamı