Yaşam Huzurlarınızda Palm Pre 2!

Huzurlarınızda Palm Pre 2!

Paylaş
Huzurlarınızda Palm Pre 2!

HP tarafından satın alındıktan sonra sessizliğe gömülen Palm cephesi Pre 2 ile mobil arenadaki savaşa yeniden katılıyor. İşte Palm Pre 2 hakkında her şey!

WebOS 2.0 işletim sistemine sahip ilk akıllı telefon olan Palm Pre 2 sonunda HP tarafından resmi olarak duyuruldu. Hayli güçlü bir donanıma sahip olması beklenen cihaz, beklentileri boşa çıkarmayarak çağı yakalayan bir donanım ile birlikte geldi.

Alışıldık Palm çizgisinin dışına çıkmayan cihaz 3.1 inçlik bir çoklu dokunmatik ekrana sahip. 24 bit renk destekli bu ekran 320x480 piksel çözünürlüğünde. Telefonda dikey açılır bir tam QWERTY klavye de yer alıyor.

Ön Yüklü Wi-Fi Router Uygulaması İvmeölçer, ışık algılayıcısı ve yakınlık sensörü gibi faydalı araçlar ile çağı yakalayan akıllı telefon, dahili GPS donanımına da sahip.

Şimdilik yalnızca siyah renk desteğine sahip olacağı açıklanan telefonda 802.11 b/g Wi-Fi desteği de mevcut. Ayrıca Wi-Fi Router yazılımı sayesinde 5 cihaza kadar bağlantınızı paylaşabilmeniz de olanaklı.

KAMERA ÖZELLİKLERİ

Kamera donanımı da gayet zengin olan Palm Pre 2, 5 megapiksel çözünürlüğünde görüntü yakalayabilen bir dijital kameraya sahip. VGA video, LED aydınlatma, coğrafi koordinat etiketleme bu kameranın diğer özellikleri.

Pil Performansı USB 2.0 ve Bluetooth 2.1 donanımlarının yer aldığı Palm Pre 2'de şarj performansı da gayet tatminkar. 350 saat bekleme ve 5.5 saat konuşma süreleri vaat eden cihaz, microUSB ile şarj edilebiliyor.

Donanım Beklendiği gibi tam 1 GHz hızında bir işlemciye sahip olan telefonun 512 MB Ram belleği bulunuyor. 16 GB olarak belirtilen yığın hafızanın dışında cihazın donanımına ilişkin HP tarafından doğrulanmış başka bir bilgi ne yazık ki bulunmuyor.

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberin Devamı