Magazin Hürrem'e sıkı yönetim!

Hürrem'e sıkı yönetim!

Paylaş
Hürrem'e sıkı yönetim!

Milliyet gazetesi yazarı Ali Eybüoğlu, Meryem Uzerli'nin Muhteşem Yüzyıl için kampa girdiğini yazdı:

Cep telefonum çaldı. Arayan, her defasında bana ‘bomba gibi haberler’ veren, şimdilerde mesleğini yapmayan eski bir arkadaşımdı. “Bu sefer ne gibi bir bomba var elinde?” dedim, yanıtı şu oldu: “Meryem’le ilgili güzel haberlerim var sana.” “Meryem kim?” diye sorunca, “Türkiye onu konuşuyor, Meryem’i nasıl tanımazsın?” demesin mi? Arkadaşım Meryem derken kimi kastettiğini nihayet açıkladı: “Hürrem... Hürrem Sultan.”

Söz konusu kişi ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde ‘Hürrem Sultan’ı oynayan Meryem Uzerli olunca, kalemi kağıdı çıkarıp not almaya başladım haliyle:

“Yapımcısı ‘Hürrem’i oynayan Meryem Uzerli’ye, rahat etsin diye, beş yıldızlı otelde suit ayarlamış. Ve ‘Meryem Hanım’ın biraz zayıflaması ve o formu koruması lazım. Sıkı bir rejime soktuk onu. Diyet listesi de bu. Diyetisyeninin verdiği rejimin dışına çıkar, çikolata, pasta gibi şeyler isterse vermeyin, hemen bizi arayın’ diye de sıkı sıkı tembihlemiş.”

Haber kaynağım ‘sağlam’dı, ama ben yine de işi sağlama alayım diye, önce ‘Muhteşem Yüzyıl’ın basın danışmanlığını yapan şirketi arayıp, aldığım bilgileri ilettim. Gelen yanıt, beni tatmin etmeyince bu kez ‘Muhteşem Yüzyıl’ın Koordinatörü Nermin Eroğlu’nu aradım. İstihbarat kaynağımdan gelen bilgileri teyit eden Eroğlu, şunları söyledi:

“Meryem’e Cihangir’de bir ev tuttuk, orada kalıyor. Dizi sesli çekiliyor. Meryem, Almanya’da yaşayan biri olduğu için Türkçe konusunda sıkıntısı var. O yüzden sürekli senaryo okuyup, ezber yapması lazım.

Haberin Devamı

Daha rahat etmesi adına, otelde de bir suit ayarladık ona. İstediği zaman otelde, dilediği zaman evde kalıyor. Meryem’in biraz daha zayıflamasını ve öyle kalmasını istediğimiz doğru. Meryem de istiyor bunu. O yüzden diyetisyeninin verdiği rejim listesine ciddi ölçüde uyuyor.”