Magazin Hülya Avşar'ın bu haftaki konuğu Rafet El Roman

Hülya Avşar'ın bu haftaki konuğu Rafet El Roman

Paylaş
Hülya Avşar'ın bu haftaki konuğu Rafet El Roman

'Bir Hülya Avşar Sohbeti'nin bu haftaki konuğu Rafet El Roman oldu. 48 yaşındaki şarkıcı Hülya Avşar'a samimi itiraflarda bulundu

Star TV’de Cumartesi günü yayınlanan Bir Hülya Avşar Sohbeti programının günü değişti. Program 24 Mart tarihinden itibaren Cuma günü saat 23:30’da ekranda olacak.

Hülya Avşar’ın bu haftaki konuğu ise Rafet El Roman olacak. Soruları ile konuklarını terleten Hülya Avşar, bu sefer de Rafet El Roman’a zor anlar yaşatacak.

Rafet El Roman kendisine ilk aşk acısı çektiren kadını ve unutamadığım dediği en büyük aşkını da açıklayacak.

İŞTE YENİ BÖLÜM FRAGMANI:




HÜLYA AVŞAR SEKSİ GECELİKLİ SAHNELERİ ÇIKARTTIRDI



Hülya Avşar ile Rafet El Roman ‘Sen Olmazsan’ şarkısında düet yapmış, klip çekimi için de Grand Tarabya Otel’de kamera karşısına geçmişlerdi.

Almanya-Frankfurt’tan gelen 25 kişilik ekip tarafından 2 günde çekilen klibi Rafet El Roman yönetti. Görüntülerde ikilinin romantik yatak sahneleri olduğu, Avşar’ın seksi gecelikle cesur görüntüler verdiği iddia edilmişti.

Ancak yayına giren klipte bunların hiçbiri yoktu. Hülya Avşar, Rafet El Roman’dan o sahneleri son anda çıkartmasını istedi.

Klipteki 5 sahneyi makaslayan Hülya Avşar bunu 2 nedenle yaptı: 1) Kendi görüntüsünü beğenmedi. 2) Kızı Zehra’dan çekindi.


Haberin Devamı