Bilim - Teknoloji HTC U (Ocean) tanıtım tarihi açıklandı
Paylaş
HTC U (Ocean) tanıtım tarihi açıklandı

HTC’nin yeni amiral gemisi modeli için ilk somut adım atıldı. Tayvanlı teknoloji devi HTC U (Ocean) için tarih verdi

HTC’nin bir süredir HTC U isimli amiral gemisi modeli üzerinde çalıştığı biliniyordu. Her ne kadar Tayvanlı teknoloji devi zaman zaman bu durumla çelişen açıklamalarda bulunsa da telefon hakkında ortaya çıkan sızıntılar bu durumun en net göstergesiydi.

HTC bu senenin başalarındaU Ultra ve U Play isimli iki model tanıtmıştı. Bu modellerden U Ultra SD 821’den aldığı güçle amiral gemisi sınıfına göz kırparken, U Play ise orta segmente hitap eden bir model olarak dikkat çekiyordu.

Bu ikilinin ardından Tayvanlı akıllı telefon üreticisinin SD 835’li bir amiral gemisi modeli çıkarıp çıkarmayacağı da soru işareti haline gelmişti. Çünkü HTC cephesinden yapılan ani çıkışlarda, akıllı telefon sektöründe rekabetin çok fazla olduğu, VR sektörüne ağırlık verileceği gibisinden söylemler mevcuttu.

16 MAYIS'TA TANITILACAK


Öte yandan HTC 11 isimli bir modelin gelmeyecek olması da net bir dille ifade edilmişti. Haliyle bu kadar söylentinin ardından, HTC’nin yeni bir amiral gemisi modeli üzerinde çalışıp çalışmadığı da tartışmalara zemin hazırladı.

Nitekim Tayvanlı akıllı telefon üreticisinin resmi Twitter hesabından yapılan açıklama ile HTC U’nun varlığı da kesinlik kazanmış oldu. HTC yeni amiral gemisi modelini 16 Mayıs’ta tanıtacağını açıkladı.

Telefonun tam isminin HTC U mu yoksa HTC U Ocean mı olacağı ise henüz netlik kazanmış değil.

Outlast 2 Sistem Gereksinimleri Yayınlandı

Haberin Devamı