Yaşam Hotpoint-Ariston, aşkları katmerliyor

Hotpoint-Ariston, aşkları katmerliyor

Paylaş
Hotpoint-Ariston, aşkları katmerliyor

Hotpoint-Ariston, aşkları katmerliyor

Tasarımı teknolojiyle harmanlayarak yenilikçi çözümler sunan Hotpoint-Ariston, Sevgililer Günü’ne özel olarak elektronik programlama özelliğine sahip ankastre fırınla tüketicisiyle buluşuyor. Hotpoint-Ariston FZ 932 C.1 IX/HA model fırın ile sevgilinize en romantik akşam yemeğini hazırlayabilir aşağıda vereceğimiz katmer tarifini pişirerek aşkınızı renklendirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Sevgilinize unutamayacağı bir Sevgililer Günü yemeği hazırlamak için Hotpoint-Ariston multifonksiyon ankastre fırını kullanabilirsiniz. Elektronik programlama özelliğine sahip A enerji sınıfı FZ 932 C.1 IX/HA model fırın, mutfak mobilyasının en iyi şekilde korunması için ısı izolasyonunu garantileyen ve gürültüyü en aza indirgeyen teğetsel soğuk hava dolaşımıyla geliştirilmiştir.

FZ 932 C.1 IX/HA model fırın, katalitik temizleme özelliği sayesinde sizi fırın temizleme zahmetinden kurtarır. Üstelik bu çok özel ürün, teleskopik rayları sayesinde pişirim yaptığınız tepsileri fırına kolayca sürmenizi ve çıkartabilmenizi sağlar. Aynı anda 3 seviyede pişirim yapabileceğiniz Hotpoint-Ariston fırında aynı zamanda derin tepsi ve piliç çevirme şişi gibi ekstra özellikler de bulunuyor.

Sekiz chef pişirme programı bulunan Hotpoint-Ariston fırının hızlı pişirme, pizza, ızgara, graten, multi pişirme ve geleneksel pişirme programları mevcut. Bunların yanında, Tatlı-Pasta programı ve hamur kabartma özelliği sayesinde sevgilinize çok özel tatlar sunabilirsiniz. Sevgililer gününüzü renklendirmek için Hotpoint-Ariston’un desteğiyle hazırlanan Coşkun Aral’ın yemek kitabından seçtiğimiz Katmer tarifinden faydalanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Katmer Tarifi:

Malzemeler: 1 su bardağı su, 1 çay kaşığı tuz - un (4- 5 bardak) - 3- 4 çorba kaşığı margarin (yumuşak)

Yapılış: Bir tencereye su ve tuz konur. Elenmiş 4- 5 bardak un ile bir hamur yapılır. Üzeri nemli bezle örtülerek 10- 15 dakika dinlendirilir. 3- 16 parçaya ayrılır. Her parça unlanarak 10- 12 cm. çapında açılır. Aralarına karıştırarak beyazlatılmış yağ sürülür. 4 tanesi üst üstekonur. Üstleri örtülür. İlk hazırlanan dört katlı hamur unlanarak açabildiği kadar açılır. Oklavaya sarılıp, oklava çekilerek çıkarılır. Bu rulo hamur tekrar dört parçaya ayrılır. Kesilen kısımlar üste gelmek üzere her parça 10- 12 cm çapında açılır. Diğer hamur grupları da aynı şekilde hazırlandıktan sonra toprak tava, teflon tava veya saç üzerinde pişirilir. Pişirilen katmerler yağlanıp üst üste konur. Yumuşak olması için üzerleri örtülür. Dilerseniz üzerine pudra şekeri serpip servis edebilirsiniz.

Haberin Devamı

BASIN BÜLTENİ