Erdoğan Arıpınar Hoşgeldin Hakan
HABERİ PAYLAŞ

Hoşgeldin Hakan

Haberin Devamı

Türk futbol tarihinin ünlü bir ismi Hakan Şükür yıllarının birikimini yine futbolseverlerle paylaşacak ne güzel. Hakan’ın yorumculuğa dönmesine neden sevindim? Lütfen, tarafsız olarak televizyonlardaki futbol yorumlarına ve çocuklara küfürü öğreten yorumculara, seyirciler önünde kavga edip reyting belasına katkıda bulunanlara bir bakın.

Bir de iyi bir aile hayatı olan, TV’de ve dış hayatta ağzından bir tek kötü söz çıkmayan, futbolu gerçekten bilen ve yıllarca formasını giydiği Galatasaray maçlarını bile; en ufak bir yandaşlık hatasına düşmeden yorumlayan Hakan’a bakın. Hakan, ülkemizin en üst kuruluşu TBMM’de görevli bir Milletvekili... Tabii orada da görevleri var.
[[HAFTAYA]]

Özellikle SPOR ve GENÇLİK konusu gündeme geldiğinde konuşması iyi olacaktır. TBMM’de görevini aksatmadan futbol yorumculuğu yapması ‘Milletvekiliyim’ diye 4 yıl topluma birikmelerini aktarmaktan uzak kalması düşünülemez. Bu görevi de ülkeye katkıdır. Pek çok köşe yazarı Hakan’ın bu yeni görevini eleştirdi.

Bunların arkasındakileri bilenler anladılar. Amma: AKP’nin son zamanlarda Bülent Arınç’ına benzeme başlayan, Burhan Kuzu’nun yorumuna şaşırdım. AKP’de otoriteler arasında sayılan Kuzu daha net konuşmalıydı. Yasalar açık, bir engel varsa söylenir, öyle sudan maç tahmini yapanlar gibi; ya galip ya mağlup ya berabere denilmez...

Bence, Hakan yeni görevinde (para alsın, almasın hiç önemli değil) Türk futboluna katkı sağlayacaktır. Amma bir üzüntüm var. Spor servisi olmayan haberler müdürünün sporu yönettiği ülkenin en çok izlenen televizyonu TRT, Hakan’ı kaçırmamalıydı. Çünkü, Hakan’ın görev alacağı kanal ne kadar etkili de olsa, para ödenerek seyredilen bir kanal. Ülke çapında izlenmesi de ona göre... Yine de memnunum. Hakan aramıza hoşgeldin...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder