Magazin Hollywood'da parlayan Türk!

Hollywood'da parlayan Türk!

Paylaş
Hollywood'da parlayan Türk!

2005'te Almanya Güzeli seçilen Aslı Bayram'ın yıldızı parladı!

ABD'de oyunculuk eğitim alan Türk kızına, Hollywood'dan film teklifi yağıyor. Aslı Bayram'ın hayatı, 2005 yılında girdiği Miss Germany Güzellik Yarışması ile değişti. "Almanya Güzeli" tacını takmaya hak kazanan Türk kızının yükselişi, bununla başladı.

Haberin Devamı

Yarışma sırasında hukuk eğitimi alan Aslı Bayram, ardından gözünü oyunculuğa dikti. ABD'de ünlü aktör Eric Morris'ten 1 yıl oyunculuk dersleri alan Bayram, "Beyza'nın Kadınları"nda oynadı.

Akşam'ın haberine göre, ilk oyunculuk denemesiyle Hollywood'un dikkatini çeken Aslı Bayram, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Patrick Swayze ile aynı filmde rol aldı.

Bu yapımların dışında birçok dizide de rol alan Türk güzele, şimdi Hollywood'dan dünyaca ünlü isimlerle aynı projede yer alması için teklif üzerine teklif yağıyor. Aslı Bayram ise "Bu benim için gurur. Ama Türkiye'den de iyi bir senaryo gelirse seve seve kabul ederim" dedi.

ACI DOLU BiR HAYAT

Aslı Bayram'ın babası 12 yaşındayken Alman komşuları tarafından öldürüldü. Türk güzel, başına gelen olayları tüm çıplaklığıyla anlattığı kitabının Almanya'da büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Haberin Devamı