Kemal Öznoyan Hâlâ yetmedi mi?
HABERİ PAYLAŞ

Hâlâ yetmedi mi?

Hep yazmıyayım diyorum ama her gün aynı şeyi yaşayınca insan isyan ediyor. İsyanımı da sokağa çıkıp haykırarak dile getiremediğim için...

Evet, gene İstanbul Mahmutbey Gişeleri!!

Kışın ayrı bir dert, yazın ayrı bir dert. Bu çileye ne zaman son vereceksiniz? Ne zaman birisi gözünü kapamaktan vazgeçecek de "Şu vatandaşın çilesine artık bir son verelim" diyecek?

Defalarca yazılıp çizildi; 'Mahmutbey Gişeleri artık kalksın, bu vatandaşın çektiği de artık bitsin' diye. İlk başta kabul edilebilirdi; uzaktı, fazla kullanan yoktu... Ama artık Bahçeşehir ve Hadımköy, İstanbul'un içinde yer alan oturma alanları. Başka bir şehre ait semtler değil ki bunlar? Neden her gün bu paraları toplamak için bize eziyet çektiriliyor?

Tamam, para vermeye artık alıştık, alıştırdınız yıllarca, ama trafik derdi çekilir gibi değil.

Haberin Devamı

Hâlâ yetmedi mi

Kaldırın bu gişeleri, diyin ki; "Gişeleri kaldırdık Silivri’den öteye ama sizden her ay geçiş kadar ücret alacağız", millet buna da razı. Yeter ki sabah da akşam da bizlere biraz daha rahat ulaşım sağlansın.

Levent'te, Beykoz'da oturanlar İstanbul’da yaşıyor da biz Çemişgezek'te mi yaşıyoruz?

Tabii, oturduğunuz yerden para toplamak tatlı geliyor, "Şimdi bu rantı neden kaldıralım?" dersiniz. O zaman bütün semt girişlerine gişe koyun yiyorsa!! Hatta onu da yaptınız, Esenkent çıkış-girişine de gişe koydunuz... Başakşehir yeni kurulmuş dev gibi bir merkez. Oraya niye gişe koymadınız?

Apartman girişlerimize de turnike koyun hazır başlamışken!!

Artık yeter, duyun sesimizi biz de İstanbulluyuz!!!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder