Gündem Hırsızlık sandı, bakın ne çıktı?

Hırsızlık sandı, bakın ne çıktı?

Paylaş
Hırsızlık sandı, bakın ne çıktı?

Afyonkarahisar'ın Kızılören ilçesinde Şenol Arslan'ın evinde beslediği 3 kedinin evin giriş kapısını açması, ev sakinlerini hayrete düşürdü

Kızılören ilçesine bağlı Gülyazı köyünde kahve işleten Şenol Arslan’ın evinin dış kapısının sürekli açık kalması, eşi ve çocukları arasında tartışmaya neden oldu. Çocukların "Kapıyı biz açık bırakmıyoruz" sözleri üzerine durumdan şüphelenen Şenol Arslan, işin aslını anlamak için çareyi kemera kaydında aradı.

Şenol Arslan, kapıyı görecek şekilde cep telefonunu evin bir köşesine yerleştirdi, ardından da kamerasını açarak evden ayrıldı. Bir süre sonra eve dönen Arslan ailesi kapıyı yine açık buldu. Önce hırsızlıktan şüphelenen Şenol Arslan, daha sonra cep telefonunu kamerasını kayıtlarını inceledi.

ZİNCİRE ASILIP KAPIYI AÇIYOR

Kayıtlarda, kapının evde besledikleri 3 kedi tarafından açıldığı ortaya çıktı. Görüntülerde, herkesin evden ayrılmasıyla birlikte evdeki ’Pamuk’, ’Sarı’ ve ’Tekir’ adlı kediler kapının önünde toplanıyor.

Ardından kedilerden biri atlayarak kapı kilidinin bağlı bulunduğu zincirin üzerine çıkıyor. Bir süre zincire asılı kalan kedi, kapının açılmasını sağlıyor. Kapının açılmasıyla birlikte kediler de sokağa çıkıyor.

Kapının sürekli açılmasının esrarını çözdükleri için rahat bir nefes aldıklarını belirten Şenol Arslan, "Kapı açık kaldığı için eşim, kızım Betül’e kızıyordu. Kızım baba ’Baba ben kedilerden şüpheleniyorum, onlar açabilir’ dedi. Bunun üzerine kameralı takip yaptık. Kapının kediler tarafından açıldığını gördük" diye konuştu.

İsmail AKAR/DHA