Türkiye (Son Dakika) Hırsız bayramlık baklavayı da çaldı

Hırsız bayramlık baklavayı da çaldı

Paylaş
Hırsız bayramlık baklavayı da çaldı

Eşiyle bayram alışverişine çıkan Şahin Güray'ın park halindeki otomobilinin kapısını zorlayarak açan hırsızlar, teyp, amfi ve çiftin misafirlerine bayramda ikram etmek için aldığı 2 kilo baklavayı çaldı

Umurlu Beldesi’nde oturan ve özel bir firmada TIR şoförü olarak çalışan Şahin Güray, eşi ile birlikte bayram alışverişi yapmak için dün saat 23.30 sıralarında Forum Aydın Alışveriş Merkezi’ne geldi.

Haberin Devamı

Otomobilini alışveriş merkezinin yan tarafındaki Müze Bulvarı’na park eden Güray çifti, alışverişten döndüklerinde aracın kapısının zorlanarak açılmış olduğunu fark etti.

Şahin Güray’ın polise haber vermesiyle olay yerine Efeler Polis Merkezi ve Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri sevk edildi. Otomobilde yapılan incelemede, hırsız ya da hırsızların otomobilin sağ kapısını zorlayarak açtıkları ve araçta bulunan teyp ile amfiyi çaldıkları saptandı.

Bayram alışverişi için Aydın’a geldiklerini söyleyen Şahin Güray "Alışveriş dönüşü otomobilimize hırsız girdiğini görünce şoke olduk. Hırsızlar, misafirlere ikram etmek için aldığımız ve arka koltukta bulunan 2 kilo baklavayı bile çalmışlar" dedi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haberin Devamı

Cem ULUCAN/AYDIN, (DHA)