Magazin Hiçbir şey yapmadan nasıl para kazandılar?

Hiçbir şey yapmadan nasıl para kazandılar?

Paylaş
Hiçbir şey yapmadan nasıl para kazandılar?

Kardashian ailesi geçen yıl servetine servet kattı. İşte hiçbir şey yapmadan para kazanmanın sırrı!

Anneleri Kris Jenner'ın önderliğinde şov dünyasına adım atan Kourtney, Kim ve Khloe Kardashian kardeşler, yalnızca geçen yıl servetlerine 65 milyon dolar daha eklemeyi başardı.

Haberin Devamı

Herhangi bir yetenekleri olmamasına rağmen şov dünyasında kendilerine önemli bir yer edinen aile, televizyon şovları ve reklam filmlerinin yanı sıra, kendi isimlerini taşıyan markalarından da para kazanıyor. Ailenin en büyük gelir kaynaklarından biri ise katıldıkları partiler.

Özellikle Kim Kardashian, dünya çapında iş yapan bir parti kızı olarak öne çıkıyor. Katıldığı organizasyonlardan 20 bin ve 50 bin dolar arasında ücret alan Kim Kardashian, üç yıldır yayınlanan Keeping Up With The Kardashians adlı televizyon şovunun da yıldızı.

Aile geçen yıl bu şovu tüm sezona yayarak gelirlerini katlamıştı. Kim Kardashian ayrıca twitter'da kendisini takip eden altı milyon kullanıcıya içinde marka geçen twitler yazarak da para kazanıyor. Kim Kardashian'ın bir marka için yazdığı tek bir twit'ten 10 bin dolar ücret aldığı iddia ediliyor.

Haberin Devamı