Cumartesi Postası Hesaplaşma yazına hazır olun

Hesaplaşma yazına hazır olun

Paylaş
Hesaplaşma yazına hazır olun

Astrolojinin kraliçesi Nuray Sayarı yıllardır en doğru burç yorumlarını yapıyor. Soma faciasından darbeye ve başkanlık sistemine kadar öngördüğü her şeyi yaşadık. Ünlü astrolog, “2019’da Türkiye çok güçlenip uçacak, bize şeriat gelmez” diyor. Ve ekliyor: “Bu yaz herkes tutulmayla birlikte değişecek, kendisiyle hesaplaşacak"

RÖPORTAJ: Canan Danyıldız
FOTOĞRAF: Eray Akın


■ Bu yaz bizi ne bekliyor?

Ağustos’un ortası çok önemli. Güneş, Kova-Aslan aksında tutulacak. Bu tutulma bize ciddi değişiklikler getirecek. Zaten her tutulmanın üç ay öncesi yıkım ve döküme; sonraki üç ayı da toparlanma ve ciddi farklılaşmalara sebep olur. Herkes bu yaz değişecek.

■ En çok hangi burçlar etkilenecek?

Koç, Terazi, Akrep, Kova, Oğlaklar muhteşem olacak! İkizler ve Yengeç çok zorlanacak. Bak detaylarıyla anlatayım.


GÖKYÜZÜ NE DİYOR?


KOÇ: Bekar Koçlar hayatının aşkını kendine çekecek. Ani evlilikler olabilir. Çok iyi para kazanacak, kariyerlerinde sıçrama yaşayacaklar. Büyük fırsat yakalayacaklar.

BOĞA: “Evim evim” diyen Boğa yaza sarsıntıyla girecek. Birçoğu sadakatsizlikle yüzleşebilir, ayrılmalar, boşanmalar yaşayabilir. Yaz ortasında aşk hayatlarına denge gelecek. İş hayatlarında da ilerleme sözkonusu.

İKİZLER: Kaçak göçek işler çeviren İkizlerdenseniz, aman dikkat! Bunların hepsi bu yaz ortaya saçılabilir. Şimdiden önleminizi alın. Aşk ve iş hayatında sizi zorlu bir yaz bekliyor.

YENGEÇ: Yaz boyu arkadaşlıkta, aşkta ve işte steril olmak önem kazanacak. Hayatlarında onları aşağı çeken her şeyi kenara koyacaklar. Sağlamcılık ön planda olacak. Bir şeyi zorla yürütmeyecekler, sağlam olmayan her şeyi yaşamlarından çıkarma zamanı.

ASLAN: Aslanların harcadıkları para ve çaba bu yaz ön plana çıkıyor. Bir süredir kendini dipte hissedenler, yatırımlarından aşk hayatına kadar her şeyi sorgulamaya başlayacak. Ağustos’ta ‘yeni bir hal’ yaratacaklar. Bekar olanlar evlenebilir. Çocuk sahibi olmak isteyenler içinse Ağustos ideal.

BAŞAK: Epeydir temkinli olan Başaklar bu yaz yine çok hassaslar. Ama hedefledikleri geleceğe yavaş yavaş yaklaşıyorlar. Yeni bir düzen kurma isteği duyacaklar. Bu yaz ev almak gibi kârlı yatırımlar yapabilirler.

TERAZİ: Bu yaz Teraziler olgunlaştı. Hayatlarında bir netleşme yaşayacaklar. Mesele olan durumlar kafalarından gidecek ve özgürleşecekler.

AKREP: Dengelenme ve toparlanma yazı yaşayacaklar. İş dolu bir yaz onları bekliyor; çok çalışıp çok kazanacaklar. Aşklarında orta yolu bulamamış olanlar ‘ya hep ya hiç’ kuralına geri dönüyor. Ortası olmayan Akrep’in sıradanı da yoktur. Bu yaz dipten çıkıp tepeye tırmanıyor.

YAY: Sorumluluk kazanan Yay, bu yaz öğrenci hayatı yaşayacak. İlişki, iş ve aile konularında ne eksikleri varsa, onları çalışacak ve doğru yolu bulacak. Hayatı ‘doğru düzgün’ yaşamaya dönecek.

OĞLAK: Oğlaklar, çözemedikleri birçok problemi yeniden yaşayacak. Sürpriz kararlara ve çözümlere gebeler.

KOVA: Bu yaz Kovalara tatil yok! Çok çalışacaklar. ‘Üret, çalış, devam et’ sloganını bu yaz çok kullanacaklar. Sürpriz birlikteliklere hazırlıklı olun. Önemsiz her şey hayatınızdan çıkıyor. İşinde en büyük olma, şöhret olma potansiyelleri yüksek!

BALIK: Balıklar sırlarını asla açmamalılar. Bu yaz sorunlarının ortaya dökülebileceği bir yaz olabilir. Bazı ebeveyn kayıpları söz konusu. Yaz sonuna doğru her şey olumlanmaya başlıyor. Sonrasında çok iyi birkaç ay yaşayacaklar.

■ Gezegenlerin her hareketi bizi niye etkiliyor?

Çok normal! Biz de evrenin bir parçasıyız. Gökyüzünde ne varsa, yeryüzünde de o vardır. Tutulmalarda ya da farklı gezegen kombinasyonlarında zorlanmamız veya işlerimizin kolaylaşması, aksi ya da kötü gitmesi bu yüzden.

■ Güneş, yükselen ve ay burcu… Hangisini okumalıyız?

Asıl burcun olan Güneş, hayat boyu ne yaşayacağını gösterir. Stratejini, ne yapman gerektiğini ise Yükselen burcundan öğrenirsin… Psikolojini ve nasıl bir kafada olduğunu anlamak için de Ay burcunu okumalısın. Üçünü okuyup doğru yorumlarsan, olayları ve kendini anlayabilirsin.

■ Size en çok ne danışıyorlar?

Tabii ki aşk ve iş! Bizim en büyük sorunumuz geçmişle yaşıyor olmamız. Bu yüzden geleceğimizi tasarlayamıyoruz. Bir de yıldız haritası çok önemli.

■ Yani?

Yıldız haritası sizin doğduğunuz gün ve saatte gökyüzünün durumunu gösteriyor. Onun belirlenmesi çok önemli. Neler yaşayacağınızı, zayıf taraflarınızı, güçlü yönlerinizi, her şeyi yıldız haritasında görüyorum.

EGE VE ORTA ANADOLU’DA DEPREM BEKLİYORUM


■ Türkiye’nin başkanlık sistemine geçeceğini de görmüştünüz!

Evet! Hem de başkanlığın ‘b’si ortada yokken… Türkiye’nin burcu Akrep, yükseleni Yengeç, Ay burcu ise İkizler. Bundan sonra başka bir hükümet ya da başka bir parti yönetimde olmayacak! Bitti.

ARTIK DARBE YAŞAMAYACAĞIZ


■ Başka? Bir daha darbe olacak mı? Terör bitecek mi?

Darbe bir daha yaşanmayacak, herkesin gönlü rahat etsin. İddia ediyorum, Fethullah Gülen bir yıl içinde ölecek ve cenazesi Türkiye’ye iade edilecek. Terörse maalesef bir müddet daha devam edecek görünüyor. Kutuplaşma da asla bitmez! Ama şeriat gelmez, kimse korkmasın. Kimsenin özgürlüğü elinden gitmeyecek.

■ Bir de öyle bir kaygı var değil mi?

Bir süre sonra Avrupa’dakiler gibi yaşayacağız, özgürlükler ülkesi olacağız. Suriye gibi bölünmemiz ya da Ortadoğu ülkeleri gibi içe kapanmamız söz konusu değil.

■ Peki ekonomik durumumuz?

Türkiye için 2017-2018 çok zorlu olacak. Özellikle ekonomik anlamda… Birçok iş yeri kapanacak ama ayakta kalanlar çok zenginleşecek. Bu iki yılı atlatınca Türkiye uçacak. 2019 ülkemizin yılı! Turizm ve pek çok alanda bütün kayıplar geri kazanılacak. Bir de depremler.

■ Anlamadım?

Büyük İstanbul depremi değil ama bir büyük Ege ve Orta Anadolu depremi bekliyorum. Can kaybı olmasın diye dua ediyorum. Herkes önlemini alsın.

■ Bildiklerinizle nasıl yaşıyorsunuz?

Kabule geçerek! Herkese tavsiye ediyorum. Zorlamayın, hayatı olduğu gibi kabul edin ve dengenizi sağlayın. Direnç gösterdiğiniz her duygu sizi bulur.

Haberin Devamı