Serhan Sokulgan Herkesin hayatı canlı yayın
HABERİ PAYLAŞ

Herkesin hayatı canlı yayın

Haberin Devamı

Sosyal medyada ortaya çıkan yeni uygulamalar herkesi içine hapsediyor. En son Instagram'ın canlı yayın uygulamasını başlatması, herkesin dikkatini çekti. Facebook'ta uzun süredir var olan canlı yayın uygulaması, Instagram'da daha çok talep gördü. Herkesin o kadar çok hayatını göstermeye hevesi varmış ki şu sıralar canlı yayın yaparak bu heveslerini fazlasıyla gideriyorlar. Şarkıcılar, program yapanlar, radyocular için bu uygulama biçilmiş kaftan. Snapchat'in ve InstaSnap'in pabucunu dama atan Instagram'ın canlı yayın rüzgarı, uzunca bir süre daha devam eder.

ASENA ERKİN'İN İNTİKAM NAFAKASI

Caner Erkin'den boşandıktan sonra sessizliğe bürünen Asena Erkin boşanmanın ardından hiçbir polemiğe girmedi. Ancak Caner Erkin'in Şükran Ovalı'yla evlenmesi, bu sessizliği bozdu. O sırada Asena'nın kadınlık hormonları ağır basmış olacak ki nafaka listesine çocukları için dudak uçuklatacak istekleri de yazmış.

Herkesin hayatı canlı yayın

Kayak eğitiminden müzik eğitimine kadar uzanan liste, neredeyse 500 bin liraya ulaşıyor. Bence Caner Erkin'in evlenmesini henüz kabullenemeyen Asena Erkin çıkacak haberleri de düşünerek çiftin huzurlarına çomak sokmak istemiş. Caner de "Evliliğimiz boyunca üçüncü şahıslarla görüştü" diyerek karşı atağa geçip iğneyi tam yerinden batırmış.

DEMET AKALIN'IN REKLAM BAŞARISI

Geçen hafta Demet Akalın'ın bir reklam kampanyasının yüzü olacağını duymuştum. Albümünün hemen sonrasında böyle bir hamle yapması, Demet'in yerini daha da güçlendirdi.

Herkesin hayatı canlı yayın

Gerek fotoğrafları gerek reklam filminde yer alan görüntüleri evli, mutlu, çocuklu Demet'e cuk olmuş. Kendi şarkısını firmanın reklam kampanyasına uyarlaması daha da akıllıca olmuş.

EVET-HAYIR VİDEOLARI

Rıdvan Dilmen'in başkanlık sistemi için sosyal medyada başlattığı 'Evet' kampanyası tüm hafta en çok konuşulanlar arasında oldu. Özellikle EVET diyenlerden Murat Boz, öyle bir durumda kaldı ki hayranlarından gelen tepkiler üzerine sayfasını yorumlara kapadı. Kısa sürede EVET videolarına karşı birçok sanatçı tarafından paylaşılan HAYIR videoları da sosyal medyayı sardı. Herkes fikrini tabii ki söylemek de özgür ancak HAYIR söylemine karşı EVET diyen fanatik bir grup, bazen işin rengini tehdit söylemlerinde bulunarak çirkinleştirebiliyor.

MASTER ŞEFTEN DİYET KİTABI

Metropol yaşamında kilo vermenin zorlukları o kadar fazla ki liste liste yazılsa bitip tükenmez. Benim de hayatımın bazı evrelerinde birçok insan gibi diyet yapmışlığım vardır. Ancak diyetisyene gitmeden, kendime uyguladığım sadece yediklerime dikkat ederek sağlıklı kilo verme taktiğim en başarılı olanıydı.

Herkesin hayatı canlı yayın

Her gün birçok diyet kitabıyla karşılaşıyorum. Birçok 5 yıldızlı otelde baş aşçılık yapan master şef Sedef Kıvanç'ın yazdığı kitap gerçekten çok dikkatimi çekti. Mesleği gereği maalesef zaman içinde kilolu bir aşçı olmuş Sedef Kıvanç. Bir gün hayatının dönüm noktası olarak her kadın gibi kilo vermeye karar veriyor. Hem bu kadar yemeğin içinde olup hem de diyet yapmak zor olduğundan kendine özel yaptığı 8 öğünlük tok tutan kalorisiz reçetesi sayesinde 6 haftada 12 kilo vermiş. Sonrasında devamı da gelmiş. 'Masterchef Sedef'in Diyeti' kitabı, yeni aldığım kararlara ışık oldu.

SÖMESTİRDE NASIL BİR TATİL?

KAR TATİLİ

Çocuklarla birlikte yapılacak tatillerden biri şüphesiz kar tatili. Uludağ, Kartepe, Kartalkaya ilk akla gelenlerden. Ancak rotasını Erciyes'e kadar uzatanlar var. Ülkede yaşanan onca olumsuzluğa rağmen kış turizminde birçok otel doluluk oranlarına ulaştı.

Herkesin hayatı canlı yayın

DOĞA TATİLİ

İstanbul'a en yakın yerlerden biri Abant ve Sapanca. Özellikle karlı zamanlarda doğa inanılmaz güzel oluyor. En çok tercih edilenler arasında Güral Sapanca ve Richmond Otel yer alıyor. Buraların 2 günlük ekonomik paketleri de bulunuyor. Hem doğası güzel hem de İstanbul'a yakın yerlerden biri de Şile Ağva. Odalarında şöminesi bulunan birçok butik otel, şu sıralar çok rağbet görüyor.

TERMAL TATİLİ

Bursa, termal tatili konusunda çok zengin. Şifalı sularıyla bilinen Yalova Termal Tesisleri de uzun yıllardır hizmet veriyor. Geniş sıcak su havuzları çocukların dikkatini çekiyor. Bolu'da ve Afyon'da da bu anlamda çok başarılı işletmeler bulunuyor.

GÖZLEM KULESİ

- Tarkan'ın Sezen Aksu'nun yeni albümü tanıtmak için arabasında çektiği videoyu çok şımarık, bir o kadar sempatik buluyorum.

Herkesin hayatı canlı yayın-Star TV'de yayınlanan Paramparça dizisinin senaryonun iyice karıştığını ve diziyi devam ettirebilmek için iyice saçmaladıklarını düşünüyorum.

-Ferzan Özpetek'in 3 Mart'ta görücüye çıkacak 11. filmi "İstanbul Kırmızısı"nı çok merak ediyorum.

-Nusret'in sosyal medya'da fenomen hale gelip hâlâ bu durumun devam etmesinin, şişirilmiş bir PR projesi olduğunu açıkça görüyorum.

- Kibariye'nin eşinin kadınlarla çekilmiş görüntülerinin üstüne "Kocam gezecek, tozacak. Erkektir, hakkıdır" demesinin uzun süre magazin gündeminde tartışılacağını biliyorum.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder