Türkiye (Son Dakika) Herkesi kurtardı kendisi öldü

Herkesi kurtardı kendisi öldü

Paylaş
Herkesi kurtardı kendisi öldü

İstanbul Büyükçekmece'de batan sandaldan 3'ü çocuk 4 kişinin kurtulmasına yardımcı olan Yalçın Yurdam, kendisi kurtulamadı

Olay Büyükçekmece Mimaroba Sahili’nin yaklaşık 30 metre açığında meydana geldi. Yalçın Yurdam (35), dayısı Cahit Öztanık (45), yeğenleri Mert Yurdam (7), Emre Yurdam (14) ve oğlu Kayra Yurdam’ı (5) yanına alarak, balık tutmak için sandalla denize açıldı.

Haberin Devamı

Henüz bilinmeyen bir nedenle sandal su almaya başladı. Yalçın Yurdam akrabalarını telefonla arayarak yardım istedi. Sulara gömülen sandaldan ayrılan 5 kişi sahile çıkmaya çalıştı.

Yurdam, dayısı Cahit Öztanık ve çocukları kıyıya çıkmalarına yardım etti. Ancak kendisi kıyıya çıkmayı başaramadı.

Akrabalarının haber verdiği sağlık ekipleri olay yerine gelerek yarı baygın haldeki 4 kişiyi çevre hastanelere kaldırdı. Olaydan yaklaşık 1 saat sonra Yalçın Yurdam’ın cansız bedeni kıyıya vurdu.,

SANDALI DAHA YENİ ALMIŞ

Yurdam’ın cenazesi olay yerindeki incelemelerin ardından, Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Hayatını kaybeden Yalçın Yurdan’ın yakını olan Ünal Nestan, "Toplamda 5 kişilerdi telefon ile yardım istediler. Çocukları ve dayıyı çıkarmış kendisi çıkamamış. Kendisi taksicilik yapıyordu bir ay kadar önce 7 bin liraya almıştı bu sandalı" diye konuştu.

Haberin Devamı

DHA