Magazin Herkes onu konuşuyor!

Herkes onu konuşuyor!

Paylaş
Herkes onu konuşuyor!

Ramiz Karaeski'nin gençliğini oynayan Ufuk Bayraktar, bakın nasıl keşfedildi

Ezel dizisinde Ramiz Karaeski'nin gençliğini oynayan Ufuk Bayraktar, izleyenleri kendisine hayran bırakıyor. Hakkında "Bu Ramiz'in gençliğini oynayan adam Hollywood yıldızı resmen. Böyle birşey görmedım süper tek kelimeyle", "Hikayenin 1971 yılındaki kısımlarda Ufuk Bayraktar oyunculuğu ile adeta büyülüyor", "Ramiz Karaeski'nin gençliğindeki eleman süper oynuyor" gibi yorumlar yapılan genç yeteneğin keşfedilme öyküsü ise bir hayli ilginç.

Haberin Devamı

KAHVECİ ÇIRAĞI OYUNCULUK ÖDÜLÜ ALDI

Zeki Demirkubuz'un keşfettiği Ufuk Bayraktar'ın oyunculuk öyküsü diğerlerinden çok farklı. Demirkubuz, Bayraktar'ı babasının Cihangir'deki kahvesinde çalışırken fark etti. Bir gün kahvede otururken de genç adamı yanına çağırıp "Seninle konuşmak istiyorum" dedi. O sırada askerde olan ancak hava değişimi için geldiği İstanbul'da kalıp askerliğinin son bir haftasını da öyle "geçiştirmeye" çalışan Bayraktar; önce korktu hiç tanımadığı Demirkubuz'dan, "Beni zorla kışlaya geri götürecekler" diye.

Ama sonra Demirkubuz'un oyunculuk teklifini duşunca şaşırdı. Hayatında kamera bile görmeyen, mahallenin 'bıçkın' delikanlısı uzun uzun düşündü ve sonunda rolü kabul etti. Babası başlarda oun oyuncu olmasını istemese de sonunda Demirkubuz onu da ikna etti. Böylece Ufuk Bayraktar Zeki Demirkubuz'un yönettiği Bekleme Odası'yla kariyerine başladı. Sonra yine Demirkubuz'un Kader filminde bu kez başrolü oynadı. Ardından da Semih Kaplanoğlu'nun Yumurta filminde rol aldı. Şimdi ise Ezel dizisinde Ramiz Karaeski'nin gençliğini başarılı bir şekilde oynuyor.

Haberin Devamı