Magazin Herkes bu kadını konuşuyor!

Herkes bu kadını konuşuyor!

Paylaş
Herkes bu kadını konuşuyor!

Dün gece Disko Kralı'na katılan genç kadın, bir anda herkesin konuştuğu isim haline geldi. Peki kim bu kadın?

Kanal D ekranlarının vazgeçilmez programı Disko Kralı'nda dün akşam ilginç anlar yaşandı. 'Nahide Ekengil' takma adıyla programa katılan oyuncu Nihal Yalçın ile şarkıcı Aslı Kökçe ile tartışması herkesin diline düştü.

Haberin Devamı

Hacivat ve Karagöz Neden Öldürüldü? filmi ve Avrupa Yakası dizisinden tanınan oyuncu Nihal Yalçın, yeni sezon ile beraber Disko Kralı programında "Life Sux" bölümünü sunmaya başlamıştı. Geçen hafta şarkıcı Mercan'ı köşeye sıkıştıran Yalçın'ın bu haftaki hedefi, Aslı Kökçe'ydi. Programa 'elektro-pop' albümü çıkarmış bir şarkıcı olarak, 'Nahide' takma adıyla, katılan Nihal Yalçın, soğuk duruşuna rağmen yaptığı espriler ile herkesi şaşırtmayı başarırken, kendisine laf atan Aslı Kökçe'yi de bozmayı ihmal etmedi.

"ARKADAŞ STAND-UP FALAN YAPSIN!"

12 sene önce Okan Bayülgen'in programına katılan ve bu programdaki görüntülerin izlenmesini isteyen Kökçe, araya giren 'Nahide'yi önce durdurmaya çalıştı. 'Nahide' ( yani Nihal Yalçın) de buna aldırmayıp 'çıkardığı' albümü tanıtmaya çalışınca olanlar oldu. Durumdan rahatsız olduğu anlaşılan ve Nahide'nin aslında Okan Bayülgen'in ekibinden birisi olduğunu bilmeyen şarkıcı Aslı Kökçe, seyirci desteğini arkasına alan 'rakibi' karşısında ne yapacağını bilemedi.

Haberin Devamı

NAHİDE İLE ASLI KÖKÇE'NİN TARTIŞMASINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

"Arkadaş stand-up yapsın!" diyerek Nihal Yalçın'a gönderme yapan talihsiz şarkıcı rahatsız olunca, reklamlardan sonra Nihal Yalçın programdan ayrılmak zorunda kaldı.

Bugün, Twitter hesabından bu olayı yorumlayan Kökçe, "Dizi izlemeyi sevmiyorum... Ve yapılan makyaj dolayısıyla orda Nahide'yi tanıyamamak yanlış bişi değil." "Türkan Şoray'ımı tanımadım da bu kadar alay konusu oluyor." dedi.

İhsan Günay ÇAĞRICI / milliyet.com.tr

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer3451","3451","201010","3451-2.jpg");